Horrenactie 2020

Belangrijke informatie

Op het moment dat de horrenactie is ingepland, was er helemaal nog niets bekend van het Corona-virus. Inmiddels hebben wij zelf ook aan den lijve ondervonden, dat de maatregelen rondom het virus, grote invloed kunnen (en zullen) hebben op de snelheid waarmee wij zouden willen werken. De richtlijnen van het RIVM zijn echter bedoeld om Nederland zo snel mogelijk door deze vreselijke tijd heen te loodsen en worden dan ook strikt door ons hele team nageleefd. Je leest er hier meer over.

We weten inmiddels al zeker, dat de wachttijden verder op zullen lopen dan normaal al het geval is tijdens een actie als deze. Helaas is dit niet te voorkomen… We doen altijd ons uiterste best, om orders zo snel mogelijk te verwerken. We hebben er immers niets aan, om een levering hier in het magazijn te laten liggen. We vragen wel om je begrip, als het tóch langer duurt dan soms wenselijk is. Onze gezamenlijke gezondheid staat ver voor de belangen van een dergelijke actie.

Het voorjaar

Het voorjaar staat (gelukkig) weer voor de deur en dat betekent heel veel leuks, maar ook een aantal minder leuke veranderingen. Oplopende temperaturen, fluitende vogeltjes en lekker warme zonnestralen… De prettige bijkomstigheid van de lente. Maar de muggen staan alweer startklaar om ons een bezoekje te komen brengen en de eerste pollen zijn alweer ‘gespot’ en zullen voor mensen met hooikoorts de nodige overlast gaan zorgen.

Extra voordeel in april

Om de ongemakken van het voorjaar tegen te kunnen gaan, leveren en installeren wij vele soorten insectenwering. En zoals al meerdere jaren het geval is geweest, is ook dit jaar de maand april éxtra voordelig, als je meer dan één hor wilt aanschaffen.

De actie is zo eenvoudig als hij klinkt; 50% korting op iedere tweede hor! Schaf je één hor aan, dan profiteer je nog altijd van onze vaste aanbieding, want ook één enkele hor wordt keurig netjes gratis ingemeten en ook zonder montagekosten gemonteerd. Maar heb je 2, 4 of misschien wel 6 horren nodig, dan is het voordeel gigantisch!

Spelregels

Een paar belangrijke spelregels én een tip; Wees er vooral op tijd bij, want de wachttijden zullen snel oplopen. De actie loopt de hele maand april, maar hoe eerder je komt, hoe eerder je aan de beurt bent!

·         Op iedere tweede hor van Luxaflex® ontvang je 50% korting

·         Alle op maat gemaakte horren worden gratis ingemeten en gratis geplaatst. Ook de hor met korting!

·         De korting wordt verleend op de voordeligste hor

·         De actieperiode loopt van 1 t/m 30 april 2020

·         Levertijden lopen door de actie op. Hoe eerder je erbij bent, hoe eerder wij de horren kunnen monteren

·         Deze kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties

·         Op ons assortimenten horren worden geen spaarpunten toegekend