Behang

Behang is zonder meer hot! En dat is niet zo vreemd ook, want de keuze is enorm en de uitstraling is uniek! In onze winkel vindt je een groot assortiment van alle mogelijke soorten behang.

Onze merken

Naast de bekende fabrikanten als Eijffinger, Voca, Arte, Rasch en Dutch, bestaat een groot deel van ons assortiment uit behang van HOME MADE BY_ Een compleet nieuwe collectie behang, uiteraard in de meest actuele dessins en kwaliteiten. Behang uit de collectie van HOME MADE BY_ is overzichtelijk gepresenteerd op grote proefstalen. Alsof je een plaat in de platenwinkel uitzoekt, dus lekker rustig bladeren…

HOME MADE BY_ is een relatief nieuw merk. We schrijven bewust relatief, omdat de mensen achter het merk zeker niet nieuw zijn. Jarenlange ervaring heeft het merk HOME MADE BY_ gemaakt en daar zijn we trots op! Onze gordijnen zijn, net als bijvoorbeeld onze PVC vloeren en onze Tapijten, 100% HOME MADE BY_.  Achter de schermen werkt er een professionele afdeling van stylistes en ontwerpsters continu aan de (kleur)collecties van HOME MADE BY_.  Hierdoor kunnen wij je steeds voorzien van de allernieuwste trends én is combineren van verschillende producten heel eenvoudig! HOME MADE BY_ staat voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Onze vakmensen

Ben je niet alleen op zoek naar het behang, maar zoek je ook nog een vakman die het voor je aanbrengt, ook dan ben je bij ons op de juiste plaats. In samenwerking met verschillende schildersbedrijven uit de buurt, vinden we samen altijd een professional, die de klus vakkundig klaart.

Nieuw behang?

Esther staat voor je klaar!

Dat ene behangetje vinden heeft soms veel weg van het zoeken naar de welbekende speld… Een beetje gerichte hulp is dus wel zo prettig! Esther kent ons assortiment op haar duimpje en staat je maar wat graag bij.

T: 075-6214432
E: [email protected]