Luxaflex® Inspirationshop

BEKU is Luxaflex® Inspirationdealer. Binnen onze eigen winkel wandelen we zo onze ‘Luxaflex®-winkel’ binnen. Een bijzonder ruime presentatie van het complete assortiment dat wij met Luxaflex® kunnen bieden. Van het meest eenvoudige rolgordijn, tot de meest luxueus uitgevoerde Silhouette® Shade; we hebben alle mogelijkheden overzichtelijk in onze showroom hangen en vertellen er graag over. Belangrijk hierbij, is de mogelijkheid om producten te kunnen ‘voelen’. Hoe werkt nu een SmartCord® bediening en is het gebruik van PowerView® nu echt zo eenvoudig? We kunnen er veel over vertellen, maar zelf doen werkt nóg beter!

Kies voor zekerheid

Het totale assortiment van Luxaflex® is simpelweg te groot om per product te beschrijven. Daarnaast heeft ieder product sterk verschillende eigenschappen en is dus niet ieder product voor iedere situatie geschikt. In een verkoopgesprek heeft de klant uiteraard verschillende vragen voor ons. Maar op onze beurt hebben wij vaak ook meerdere vragen voor de klant, omdat wij willen achterhalen welk product, voor die specifieke situatie het meest geschikt is.

Als je het ons vraagt, is het aanschaffen van op maat gemaakte raamdecoratie dan ook niet mogelijk via een webshop. Ook al zijn er absoluut wel internetaanbieders, die hier heel anders over denken…

Onze ervaring heeft ons geleerd, dat kennis van de producten de meest belangrijke factor is, voor het laten uitkomen van de wensen van de klant. Je kunt namelijk als klant niet overzien, dat wanneer je bijvoorbeeld voor de optie SmartCord® kiest op een Duette® Shade, de bovenbak hierdoor een heel ander model en afmeting krijgt, dan wanneer je kiest voor de standaard uitvoering. Dit soort verrassingen zullen wij altijd voorkomen en dat is dus alleen mogelijk met de noodzakelijke kennis van de producten.

De keuze voor BEKU betekent de keuze voor zekerheid. In de winkel bespreken we alle producteigenschappen stuk voor stuk. Tijdens het inmeten beoordeelt de monteur de situatie ter plekke en kan hierin nog verder adviseren. Maar verrassingen achteraf zijn niet gewenst, tenzij het eindresultaat de verwachtingen overtreft natuurlijk!

Wil je zekerheid?

Laat ons dan inmeten!

Het assortiment van Luxaflex® is té complex, om als klant zelf alle eigenschappen van de producten te kunnen achterhalen. Dit is dan ook helemaal niet nodig, want na een oriënterend gesprek in onze winkel, wordt tijdens het inmeten altijd bekeken, welke oplossing voor jou de beste is…

T: 075-6214432
E: [email protected]