Elektrische gereedschappen

Onze dealerschappen…

Ons assortiment elektrisch gereedschap is uitgekiend en heeft twee gezichten; We richten ons met twee merken op de échte klusser én op de semi-professional. Een belangrijke vraag tijdens een verkoopgesprek is dan ook; “Hoe vaak wordt de machine gebruikt?” Doe je een paar keer per jaar een klusje in of om het huis, dan volstaat een ander type machine, dan wanneer je de machine met grote regelmaat gebruikt. Of als je er afhankelijk van bent tijdens de werkzaamheden die je uitvoert, dan spelen er andere belangen, dan wanneer je er een hobby mee uitvoert. Juist vanwege deze afweging, zijn wij erg blij met onze dealerschappen van AEG Powertools en RYOBI.

AEG Powertools

BEKU is al vele jaren dé dealer van AEG Powertools. Een breed assortiment machines, voor de wat meer professionele klusser. AEG POWERTOOLS is gespecialiseerd in Lithium-Ion accutools en andere snoerloze machines, boorhamers, metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, (slag)boormachines en accessoires. Uiteraard verzorgen wij naast de verkoop van de machines, ook de service.

Tijdens de aanschaf van een AEG machine, dragen wij zorg voor de registratie. Door deze registratie ontvang je maar liefst 3 jaar garantie op de machine.

RYOBI

Naast het prachtige oranje van de AEG Powertool machine, hangt een bijzonder felgekleurd alternatief… De kleur limegroen vraagt de aandacht en dat is ook helemaal niet zo vreemd. Al meerdere jaren bieden wij het complete assortiment RYOBI gereedschappen aan.

Kijkend naar de moderne uitstraling van de machine van RYOBI, verwacht je niet direct dat dit een merk is met een grote historie. Met een ultra modern assortiment accu gereedschap, zeer veel gevoel voor ergonomie (machines liggen uitstekend in de hand) én een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, is RYOBI al vele jaren een belangrijke speler in ons totale assortiment. Nieuwsgierig geworden…? Tot straks!

Hulp nodig?

Vraag het Remko!

Remko staat in nauw contact met onze leveranciers van elektrisch gereedschap. Een assortiment waarin iedere wens, voor Remko direct een uitdaging betekend. Dit geldt uiteraard voor de aanschaf van een machine, maar ook voor de reparatie van een machine, mocht dit onverhoopt nodig zijn. Niet zelf gaan sleutelen, maar eerste even langs bij Remko dus…

T: 075-6214432
E: [email protected]