Tapijtvloeren

Ons assortiment tapijtvloeren is, net als onze vinylvloeren en gordijnen, van HOME MADE BY_. We hebben hier heel bewust voor gekozen, omdat wij met dit totale assortiment een eerste moment van keuzestress kunnen overslaan. Niets is namelijk makkelijker, dan de winkel helemaal vol te stoppen met verschillende soorten vloerbedekking of gordijnkappen. De vraag is echter; is zo’n grote keuze wel nodig?

Laatste trends

Wij denken van niet… Het assortiment van HOME MADE BY_ heeft een strenge eerste selectieronde gehad, nog voordat het bij ons in de winkel terecht komt.  Het resultaat is een assortiment, dat volledig is afgestemd op dit moment… Voor onze tapijtvloeren betekent dit een assortiment van circa 600 soorten. Uiteraard verdeeld in verschillende materialen, kwaliteiten en kleuren.

HOME MADE BY_ is een relatief nieuw merk. We schrijven bewust relatief, omdat de mensen achter het merk zeker niet nieuw zijn. Jarenlange ervaring heeft het merk HOME MADE BY_ gemaakt en daar zijn we trots op! Onze tapijtvloeren zijn, net als bijvoorbeeld onze Vinylvloeren en onze Gordijnen, 100% HOME MADE BY_. Achter de schermen werkt er een professionele afdeling van stylistes en ontwerpsters continu aan de (kleur)collecties van HOME MADE BY_. Hierdoor kunnen wij je steeds voorzien van de allernieuwste trends én is combineren van verschillende producten heel eenvoudig! HOME MADE BY_ staat voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Onze vakmensen

Onmisbaar zijn natuurlijk onze stoffeerders. Hoe goed wij ook ons best doen in de winkel; zij maken bij jouw thuis waar, wat wij in de winkel hebben beloofd. Onze stoffeerders zijn door en door ervaren en voeren de totale klus uit. Moet er worden geëgaliseerd, dan doen zij dit ook zelf.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Kom vooral eens langs. De koffie staat klaar!

Kleur bekennen...?

Esther helpt!

Het kiezen van kleur is niet altijd even makkelijk. Prettig om te weten dat we je hierbij graag helpen! Om de keuze te vergemakkelijken, is het prettig om wat foto’s van je interieur te maken en deze mee te nemen. We krijgen hiermee vaak een goede indruk van de stijl waar je van houdt…

T: 075-6214432
E: [email protected]