Luxaflex

Luxaflex® Inspirationshop

Welkom in onze Inspirationshop in Krommenie. Een Luxaflex®winkel in onze eigen winkel, dat is hoe we de shop het beste kunnen omschrijven. Alle mogelijke artikelen hangen klaar om gedemonstreerd te worden en dus is aanraken juist wel toegestaan!

Het traject

Een vast onderdeel van het hele traject is uiteraard onze meet- en montageservice. Ieder product van Luxaflex® wordt kosteloos ingemeten, besteld en natuurlijk vakkundig gemonteerd. En ook het monteren gebeurd geheel kosteloos. Geen geheimen, geen kleine lettertjes. Het is deze werkwijze, die ons in de afgelopen jaren van een kleine eenvoudige dealer, heeft laten groeien tot de dealer die we nu zijn.

Jeroen meet in, adviseert en biedt de juiste oplossingen als dit nodig is. Uiteraard allemaal vooraf, zodat er geen enkele verrassing achteraf kan ontstaan. Het is hierbij belangrijk, om eerst zelf globaal de afmetingen op te nemen en hiermee bij ons langs te komen. Met deze globale afmetingen kunnen we een goede indruk van de kosten geven, nog voordat Jeroen eventueel langskomt. Passen genoemde prijzen in het plaatje dat vaak vooraf al best bekend is, dan komt Jeroen graag nauwkeurig inmeten. Het spreekwoord is niet voor niets; Meten = weten! Een klein foutje kan grote gevolgen hebben…

Nadat Jeroen alles heeft ingemeten, volgt de definitieve offerte. Deze wordt per mail toegestuurd, of kan uiteraard in de winkel worden besproken. Bij een akkoord vragen wij alleen een handtekening, geen aanbetaling.

Zodra een order compleet is, gaat deze naar de planning. Het moge duidelijk zijn, dat wij er ook geen belang bij hebben, om producten lang bij ons te laten liggen. De montage van een complete order wordt altijd zo snel mogelijk ingepland. Tijdens de installatie wordt het gebruik van de producten uitgelegd en al het afval gaat mee terug. In drukke tijden kan het zijn dat een andere monteur de producten komt installeren, omdat de levertijden anders teveel op zouden lopen.

Nazorg

Nazorg is minimaal net zo belangrijk. We sturen dan ook nooit zomaar een factuur. Na een aantal dagen infomeren we eerst naar de resultaten. Zijn de producten naar verwachting geïnstalleerd, is de bediening van de producten duidelijk? Pas als alles naar het zin is, volgt een factuur van het totaalbedrag.

Zelf monteren?

Helemaal niet nodig!

Als we het hebben over het assortiment van Luxaflex®, dan durven we het best hardop te zeggen; er is niet zomaar een monteur met meer ervaring dan Jeroen! Maak dus gebruik van zijn diensten, want Jeroen meet alles kosteloos in en komt later kosteloos alles netjes monteren. Zo simpel…

T: 075-6214432
E: [email protected]