Elektra installatiemateriaal

Kwaliteit staat voorop

Stopcontacten, stekkers, elektradraad per meter, schakelaars… Bedenk het en wij hebben het! Daar waar mogelijk, proberen we altijd alles los te verkopen. Gewoon, omdat het kan!

De twee meest belangrijke merken binnen ons assortiment schakelmateriaal zijn Berker en Busch & Jaeger. Absolute A-kwaliteit en, zeker niet onbelangrijk, veel in onze omgeving gebruikt. Maar dit betekent zeker niet dat dit enige merken zijn die wij leveren, want door een groot netwerk van verschillende leveranciers, is bijna alles mogelijk. Uiteraard in- en opbouw en in verschillende kleuren.

Ledlampen zijn de toekomst

Verlichting heeft meer aandacht (nodig), dan voorheen. Niet zo vreemd, want kwam onze klant eerst voor een lampje van 40 watt, nu ziet deze klant hoeveel Lumen het betreffende lampje afgeeft.  En voor alle duidelijkheid; dat is een heel andere getal. Lumen is een maat voor de totale hoeveelheid zichtbaar licht. Een ledlamp verbruikt heel veel minder dan een gloeilamp, terwijl de hoeveelheid Lumen gelijk of zelfs hoger kan zijn.  Led is absoluut de toekomst en dat is in ons lampenvak duidelijk terug te zien!

Over de toekomst gesproken; steeds meer mensen vinden het gemak van draadloos uit. Klik aan Klik uit is hier een goed voorbeeld van. Draadloos verlichting aan- en uitschakelen of zelfs dimmen. En voor degene die nog steeds een stapje voor willen lopen, is Klik aan klik uit ook koppelbaar aan het netwerk. Hierdoor schakelt je verlichting automatisch aan en uit wanneer je maar wilt. Ben je niet thuis, dan schakel je met je mobiele telefoon de verlichting thuis alvast aan; Veilig gevoel toch? Een groot deel van het totale assortiment van Klik aan Klik uit hangt standaard bij ons in het vak.

Deurbellen

Tot slot beschikken we over een mooi assortiment deurbellen van Honeywell. Draadloos uiteraard, maar ook koppelbaar, met verschillende melodieën en eventueel met verlichting voor als het gehoor wat minder wordt.

Hulp nodig?

Vraag het Remko!

Zowel voor ons elektrisch gereedschap, als ook voor ons assortiment elektrisch installatiemateriaal, is Remko hét aanspreekpunt. Remko onderhoudt beide assortimenten, repareert daar waar mogelijk zelf machines en verdiept zich wekelijks in de ontwikkelingen van bijvoorbeeld de overgang naar ledverlichting.

T: 075-6214432
E: [email protected]