Schildersgereedschappen

PROGOLD Werkt perfect. Altijd.

Het grootste deel van ons assortiment schildersgereedschappen is van het merk PROGOLD. De naam verklapt al voor een groot deel de herkomst; PROGOLD is een professioneel merk, ontstaan in de vakhandel. Het merk is dan ook jarenlang alleen voor de schilders verkrijgbaar geweest.

Doordat steeds meer mensen de verschillen in kwaliteit her- en erkennen, is de markt voor professionele verven al tientallen jaren steeds meer gericht op de particuliere consument. De schildersgereedschappen konden hier uiteraard niet bij achterblijven en dus is PROGOLD ook steeds beter voor de particulier verkrijgbaar.

Ons assortiment van PROGOLD beslaat uiteraard vele verschillende soorten kwasten en borstels, alle mogelijke soorten rollers, verfbakken en natuurlijk producten die de juiste voorbehandeling garanderen. Mede door het assortiment gereedschappen van PROGOLD, is de kans dat je de vakschilder in onze winkel tegenkomt, sterk gegroeid!

Hulp nodig?

Vraag het Mohammed!

Mo is eindverantwoordelijk voor onze verfafdeling. Hiertoe behoort uiteraard de voorraad verf zelf, maar ook alle aanverwante artikelen, ook wel ‘non-paints’ genoemd. Welke kwast is voor welke verf, met wat voor soort vachtrollers is het eindresultaat een meest glad? Het zijn de vragen waarop Mo altijd het juiste antwoord heeft.

T: 075-6214432
E: [email protected]