Gordijnen

Gordijnen hebben een warme uitstraling. Ze geven rust en stijl aan je interieur of zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch. Ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden. Het gordijn bestaat dan uit één doorlopende stof zonder naden. Dat is ideaal voor als je gordijnen tot op de grond wenst.

Unieke collectie

Onze collectie gordijnen durven we rustig uniek te noemen en wel om een aantal eenvoudige redenen;

Ten eerste presenteren wij onze gordijnen anders… Alle gordijnstalen hebben een eigen kap. Klinkt misschien ingewikkeld, maar is juist heel eenvoudig. Normaal worden er per kap (hanger waaraan het gordijn in de presentatie hangt) meerdere kleuren van een bepaalde stof gepresenteerd. Wij doen dit dus anders. Onze collectie is volledig op kleur gesorteerd en wanneer je een mooie stof te pakken hebt, krijg je hiervan een mooie grote staal te zien. Hierdoor heb je een veel beter beeld, over hoe de stof er in het groot uitziet.

Daarnaast beschikken wij binnen onze totale collectie over een aantal 100% exclusieve stoffen. Geheel zelf ontworpen door de designers van HOME MADE BY_ en dus absoluut nergens anders te vinden. Wil je een exclusieve stof, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Adviseren, inmeten & Installeren

Alle onze gordijnen worden natuurlijk ingemeten, geconfectioneerd en vakkundig geïnstalleerd. Tijdens het gesprek in onze winkel, laten we graag de mogelijkheden van installeren zien. Worden de gordijnen in de bestaande rail gehangen, dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Ben je ook toe aan nieuwe rails, of ben je benieuwd naar bijvoorbeeld ons sortering roede-rails, dan laten we deze maar wat graag zien!

HOME MADE BY_

HOME MADE BY_ is een relatief nieuw merk. We schrijven bewust relatief, omdat de mensen achter het merk zeker niet nieuw zijn. Jarenlange ervaring heeft het merk HOME MADE BY_ gemaakt en daar zijn we trots op! Onze gordijnen zijn, net als bijvoorbeeld onze PVC vloeren en onze Tapijten, 100% HOME MADE BY_. Achter de schermen werkt er een professionele afdeling van stylistes en ontwerpsters continu aan de (kleur)collecties van HOME MADE BY_. Hierdoor kunnen wij je steeds voorzien van de allernieuwste trends én is combineren van verschillende producten heel eenvoudig! HOME MADE BY_ staat voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Nieuwe gordijnen?

Esther staat voor je klaar!

De keuze in gordijnen is groot… En dan hebben we het niet alleen over de kleur, maar ook over de verschillende stofkwaliteiten. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, dan neemt Esther graag de tijd voor je, om ons assortiment eens rustig door te lopen.

T: 075-6214432
E: [email protected]