Alle soorten verf, voor klusser én vakman

 

Het gaat om het eindresultaat

In verfland zijn er nogal wat keuzes die moeten worden gemaakt. En wel om twee redenen; er is een overschot aan verschillende kwaliteiten en merken verf én niet iedere verf is voor iedere klus geschikt. Ben je op zoek naar een eindresultaat, zoals eigenlijk alleen de vakschilder dit doorgaans verzorgd, laat je dan vooraf in ieder geval goed informeren.

BEKU onderscheidt zich vooral door de ruime keuze in professionele verven. Maar wát is er dan zo professioneel aan bijvoorbeeld een blik verf van Sigma Coatings?
Zoals gezegd; niet iedere verf is geschikt voor iedere klus. Wil je bijvoorbeeld de trap schilderen in plaats van bekleden, dan begrijpt iedereen wel, dat er andere eigenschappen bij deze verf aanwezig moeten zijn, dan wanneer je de dakgoot wilt schilderen. Slijtvastheid, kleurechtheid, vloei, dekking, het zijn eigenschappen die het resultaat kunnen maken, maar ook kunnen breken.

Terug naar de trap. De verf moet slijtvast zijn. Zo slijtvast, dat dit vergelijkbaar is met een normale verf, die is afgelakt met parketlak. Alleen naast een minder fraai eindresultaat (de laklaag is namelijk altijd zichtbaar), ben je meerdere keren aan de slag én ben je uiteindelijk ook duurder uit! Ga je met een lichte kleur (wittint) aan de slag, dan mag deze niet verkleuren en dus kies je voor waterbasis. Tot slot ben je misschien wel niet zo ervaren, maar wil je toch een strak resultaat. De keuze valt in dit geval dus op Sigma S2U Nova… Professionele verven vloeien stukken beter dan voordeligere kwaliteiten en dus is een strak resultaat gegarandeerd.

Laat je adviseren

In verfland is er voor iedere klus een geschikte kwaliteit verf. Doordat wij de juiste vragen kunnen stellen, komen we uiteindelijk op de best geschikte kwaliteit verf, die past bij de klus die moet worden geklaard. Dit is wellicht de meest belangrijke rede, om verf nooit online te bestellen. Consumenten gaan er regelmatig vanuit, dat de duurste verf, automatisch ook de beste zal zijn. En dat is dus helemaal niet waar! Laat je vooral adviseren en zorg ervoor dat je de te behandelen oppervlakten hebt geïnspecteerd. Wij vragen je namelijk het hemd van het lijf, om tot het beste advies te komen…

Sigma Selectshop GOLD

In onze Sigma Selectshop GOLD ben je zeker van de beste kwaliteiten én het beste advies. Naast de complete lijn van Sigma Coatings, vindt je bij ons Boonstoppel, Histor ONE, HOME MADE BY_ en diverse andere merken verf. Voor iedere toepassing de juiste kwaliteit. En uiteraard worden alle kwaliteiten verf exact op kleur gemengd!

Wil je meer weten over de voor jou best geschikte kwaliteit, dan zien we je graag in onze winkel.

Hulp nodig?

Vraag het Mohammed!

Mo is eindverantwoordelijk voor onze verfafdeling. Hiertoe behoort uiteraard de voorraad verf zelf, maar ook alle aanverwante artikelen, ook wel ‘non-paints’ genoemd. Welke kwast is voor welke verf, of welke roller levert het gladste resultaat op een nieuw gestucte muur? Het zijn de vragen waarop Mo altijd het juiste antwoord heeft.

T: 075-6214432
E: [email protected]