Tuingereedschap

Hendrik Jan

Hendrik Jan (de Tuinman) is écht zo’n merk, waarbij je geen enkele fantasie nodig hebt, om te weten waarover het hier eigenlijk gaat. Een oer-hollands merk tuingereedschap, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed is. Sinds onze opening beschikken wij dan ook over een brede sortering van dit prachtmerk.

Voor ieder stuk gereedschap is een mooi assortiment samengesteld, waarbij de gebruiker zelf bepaald of iets wel of niet nodig is. Ben je op zoek naar een snoeischaar, omdat de klimroos op je balkon iets moet worden bijgewerkt, dan is een aluminium schaar met rubberen inleg tegen blaren wellicht wat overbodig. Hendrik Jan heeft ook voor deze toepassing de juiste schaar!

Naast (tuin)gereedschappen bieden we met Hendrik Jan ook vele andere praktische artikelen voor in en rond de tuin. Klosjes ijzerdraad, netten voor over het fruit, plantenspuiten of hogedrukpompen… Een compleet assortiment voor iedereen die plezier haalt uit het onderhouden van de tuin.

Gardena

Het combi-systeem van Gardena is niet meer weg te denken. Één steel voor vele verschillende gereedschappen, is niet alleen erg handig, maar levert ook een groot voordeel in ruimte op. Want zeg nu zelf; het opbergen van gereedschappen met een lange steel is lang niet altijd makkelijk! Er zijn verschillende lengtes stelen leverbaar, tot wel 390cm lang! Snoeien op grote hoogte is dus helemaal niet zo’n probleem meer…

In onze winkel vindt je een ruime keuze in Gardena gereedschappen. Mocht het gewenste artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan kunnen we deze altijd binnen enkele dagen alsnog leveren. We helpen je graag bij de beste keuze!

Even opscheppen...

...over ons tuingereedschap

Schep jij met een hark of hark jij met een schep? Dan is het tijd voor nieuw tuingereedschap. Kom langs,  want ook in de tuin geldt; Goed gereedschap is het halve werk!

T: 075-6214432
E: [email protected]