Actie(s)

Welkom in onze ‘Actie-hoek’! U vindt hier een aantal van onze lopende acties.

Voorjaar; Fijn weer én overlast!

Het is het seizoen waar het meest naar wordt uitgekeken; het Voorjaar! Maar er zijn ook nadelen, want juist ook in het voorjaar ontwaakt alles waarvan we last ondervinden. En dus is het voorjaar ook hét moment dat we op zoek gaan naar middelen om insecten buiten te houden. In onze winkel vindt je een groot assortiment horren, die wij uiteraard ook inmeten én vakkundig installeren. Voor meer informatie nodigen we je graag uit in onze winkel.

Klik hier voor de complete (digitale) folder.


Vast 20% korting op sigma coatings

Je vindt bij ons het meest uitgebreide assortiment vakverven van Sigma Coatings. Van muurverven, tot de beste hoogglanslakken en natuurlijk direct voor je op kleur gemengd. Daarnaast ben je bij ons ook voor advies aan het juiste adres, want het idee dat de duurste verf altijd maar de beste is, die klopt natuurlijk niet! We adviseren je graag over wat voor jouw klus, de beste kwaliteit is… Om het nog mooier te maken, ontvang je ook standaard 20% korting op het hele assortiment van Sigma Coatings. De beste kwaliteit, met het meest complete advies én een zéér scherpe prijs!


Ontvang jij onze digitale nieuwsbrief al?

Heb je jezelf al ingeschreven voor onze digitale nieuwsbrief? Zo ja, dan heb je ongetwijfeld al eens gebruik gemaakt, van de aanbiedingen die wij maximaal 2 x per maand versturen. Onder andere superscherpe aanbiedingen, die enkel en alleen gelden voor lezers van onze nieuwsbrief én natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van doe het zelf…

zoek je actie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je niks missen van de laatste aanbiedingen, acties, tips en klusinfo? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt alle aanbiedingen wekelijks in de mailbox én een leuke attentie als je jarig bent. Daarnaast houden we je als eerste op de hoogte, bij de nieuwste producten. Klik hier om je in te schrijven.

T: 075-6214432
E: [email protected]