Actie(s)

Welkom in onze ‘Actie-hoek’! U vindt hier een aantal van onze lopende acties.

Het voorjaar staat (gelukkig) weer voor de deur en dat betekent heel veel leuks, maar ook een aantal minder leuke veranderingen. Oplopende temperaturen, fluitende vogeltjes en lekker warme zonnestralen… De prettige bijkomstigheid van de lente. Maar de muggen staan alweer startklaar om ons een bezoekje te komen brengen en de eerste pollen zijn alweer ‘gespot’ en zullen voor mensen met hooikoorts de nodige overlast gaan zorgen.

Extra voordeel in april

Om de ongemakken van het voorjaar tegen te kunnen gaan, leveren en installeren wij vele soorten insectenwering. En zoals al meerdere jaren het geval is geweest, is ook dit jaar de maand april éxtra voordelig, als je meer dan één hor wilt aanschaffen.

De actie is zo eenvoudig als hij klinkt; 50% korting op iedere tweede hor! Schaf je één hor aan, dan profiteer je nog altijd van onze vaste aanbieding, want ook één enkele hor wordt keurig netjes gratis ingemeten en ook zonder montagekosten gemonteerd. Maar heb je 2, 4 of misschien wel 6 horren nodig, dan is het voordeel gigantisch!

Spelregels

Een paar belangrijke spelregels én een tip; Wees er vooral op tijd bij, want de wachttijden zullen snel oplopen. De actie loopt de hele maand april, maar hoe eerder je komt, hoe eerder je aan de beurt bent!

·         Op iedere tweede hor van Luxaflex® ontvang je 50% korting

·         Alle op maat gemaakte horren worden gratis ingemeten en gratis geplaatst. Ook de hor met korting!

·         De korting wordt verleend op de voordeligste hor

·         De actieperiode loopt van 1 t/m 30 april 2020

·         Levertijden lopen door de actie op. Hoe eerder je erbij bent, hoe eerder wij de horren kunnen monteren

·         Deze kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties

·         Op ons assortimenten horren worden geen spaarpunten toegekend


Ontvang jij onze digitale nieuwsbrief al?

Heb je jezelf al ingeschreven voor onze digitale nieuwsbrief? Zo ja, dan heb je ongetwijfeld al eens gebruik gemaakt, van de aanbiedingen die wij maximaal 2 x per maand versturen. Onder andere superscherpe aanbiedingen, die enkel en alleen gelden voor lezers van onze nieuwsbrief én natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van doe het zelf…

zoek je actie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wees niet bang; wij versturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Je kunt je onderaan onze homepage aanmelden. Ben je aangemeld, maar wil je onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen. Dan is het een fluitje van een cent om je weer af te melden. Even goede vrienden natuurlijk…

T: 075-6214432
E: [email protected]