Actie(s)

Welkom in onze ‘Actie-hoek’! U vindt hier een aantal van onze lopende acties.

Onze folder(s)

Week 11 wordt een bijzondere week… Naast meerdere vlijmscherpe aanbiedingen, sluiten we deze week namelijk af met een knaller van een kortingsdag, want op zaterdag 18 maart 2023, ontvang je bij een besteding vanaf €10,00 maar liefst 20% korting op je hele* aankoop!! (m.u.v. vast lage prijsartikelen, aanbiedingen, maatwerk en arbeidsloon) Klik hier voor meer info.


Horrenactie 2023

Ook dit jaar hebben we weer een super aantrekkelijke horrenactie van Luxaflex®. De actieperiode loopt van 1 maart t/m 15 april 2023 en tijdens deze periode, ontvang je op iedere 2de hor maar liefst 50% korting! Voor meer informatie, klik hier.


Maatwerk

Als we het hebben over ‘maatwerk’, dan hebben we het automatisch zeker ook over Kasten op Maat. En dan hebben we het dus over één van de pijlers van ons bedrijf, want sinds onze opening in 1994, zijn Kasten op Maat niet meer weg te denken. Zondag 10 oktober valt onze ‘Kastenspecial’ dan ook op de mat en natuurlijk is deze ook digitaal in te zien. Klik hier voor alle informatie over onze Kasten op Maat.


vast 20% korting op sigma coatings

Vanaf 1 december 2020 verlagen wij vast de prijzen van ons assortiment vakverven van Sigma Coatings! Je ontvangt standaard voortaan 20% korting op de standaard verkoopprijs. Een voordeel dat al snel een aantal tientjes kan schelen dus… Naast deze bijzonder aantrekkelijke korting, ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom voor een goed en betrouwbaar advies én we mengen de verf gelijk waar je bij bent! Je kunt dus gelijk van start…


Ontvang jij onze digitale nieuwsbrief al?

Heb je jezelf al ingeschreven voor onze digitale nieuwsbrief? Zo ja, dan heb je ongetwijfeld al eens gebruik gemaakt, van de aanbiedingen die wij maximaal 2 x per maand versturen. Onder andere superscherpe aanbiedingen, die enkel en alleen gelden voor lezers van onze nieuwsbrief én natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van doe het zelf…

zoek je actie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je niks missen van de laatste aanbiedingen, acties, tips en klusinfo? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt alle aanbiedingen wekelijks in de mailbox én een leuke attentie als je jarig bent. Daarnaast houden we je als eerste op de hoogte, bij de nieuwste producten. Klik hier om je in te schrijven.

T: 075-6214432
E: [email protected]