Bestrijdingsmiddelen

Een (milieu)bewuste keuze

Insecten hebben natuurlijke vijanden. Zet je die goed in, dan ben je gauw van je tuinprobleem af. Zonder natuur en milieu te belasten. Voor bijna elke plaag is een effectieve, ecologisch verantwoorde oplossing.

Bij de keuze voor ons assortiment bestrijdingsmiddelen, zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Het milieu heeft ook hierbij een belangrijker aandeel, dan bijvoorbeeld omzet. Want als we heel eerlijk zijn; van het omstreden middel Roundup® is meer te verkopen dan van een meer milieuverantwoorde bestrijder. De keuzes die wij maken zijn op de toekomst gericht en dat geldt dus ook voor ons assortiment bestrijdingsmiddelen.

Met de juiste kennis…

Wie de website van Ecostyle raadpleegt, zal in eerste instantie verrast worden door de insteek hiervan. Natuurlijk zijn er diverse middelen te koop, die als bestrijder van o.a. ongedierte kunnen worden ingezet. Maar je vindt er ook juist middelen of tips, die op een 100% natuurlijke manier voor bestrijding van bijvoorbeeld schimmels zorgen.

In onze winkel hebben we een ruime sortering bestrijdingsmiddelen in onze schappen. Allemaal van Ecostyle en dus allemaal met de achterliggende gedachte, dat we het milieu zo min mogelijk willen belasten. Als je eenmaal begrijpt wat er door bepaalde omstandigheden precies allemaal in je tuin gebeurd, is het vaak ook makkelijker om zonder gebruik van middeltjes, je tuin gezonder te maken. Help je de beplanting gezond te worden, dan is de kans dat je bestrijdingsmiddelen moet gebruiken kleiner. Zie het als het eten van voldoende fruit (vitaminen). Als je zorgt voor de goede hoeveelheid, is de kans dat je ziek wordt kleiner. In de tuin werkt het net zo… We zullen regelmatig natuurlijke tips op onze site plaatsen, die vervolgens het hele jaar terug te vinden zijn.

Advies nodig?

Wij helpen graag!

Omdat we graag verantwoord met de natuur omgaan, hebben wij gekozen voor een merk dat dit ook doet…

T: 075-6214432
E: [email protected]