Gereedschappen

Lenen of uitlenen?

Ben je ook iemand die bij iedere klus gereedschap moet lenen van een vriend, de buren of van een handig familielid? Of ben jij juist degene waarvan altijd gereedschap wordt geleend, omdat jij juist wel alles lekker voor elkaar hebt? In beide gevallen is het goed te weten, dat wij een ruime sortering handgereedschappen verkopen. Voor jezelf, of wellicht om kado te geven…

Hoe makkelijk elektrisch gereedschap ook mag zijn; we kunnen er niet omheen, dat we af en toe een tang, hamer of handzaag nodig hebben. En juist omdat het bij handgereedschap voor de meeste mensen geen dagelijks gebruik betreft, bieden wij een prima betaalbaar assortiment gereedschap aan, waarbij de prijs-kwaliteit verhouding helemaal in orde is!

Stanley

Onze schappen met handgereedschap zijn rijkelijk gekleurd. Rood, veel oranje en opvallend geel… De fabrikanten maken blijkbaar graag gebruik van deze kleuren. De meest bekende is wellicht Stanley. Dankt zijn naam aan het welbekende Stanleymes, maar biedt een veel breder assortiment gereedschap aan. Denk vooral ook aan meetgereedschappen, zoals rolbandmaten en waterpassen.

Bahco

Zowel Bahco (voorheen Sandvik) als ook Skandia gebruiken de kleuren waar Nederland wereldwijd bekend om staat; Oranje. Fabrikant Bahco heeft in het verleden meerdere bekende merken overgenomen, waarbij Sandvik voor de Nederlandse doe het zelf markt de meest bekende naam was. Een uitgekiend assortiment handzagen, waarbij vooral de zwart gecoate zagen opvielen. Bahco zelf heeft grote bekendheid gekregen door de schroefsleutel. In de volksmond wordt dit stuk gereedschap veelal ‘een Bahco’ genoemd.

Skandia

Skandia beschrijft zichzelf als eerste handgereedschap voor de echte klusser. Goed gereedschap, voor een betaalbare prijs. En hier kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Het assortiment van Skandia is bijzonder breed en je kunt dus eenvoudig je hele collectie handgereedschap bij Skandia onderbrengen. Zeker voor de meest voorkomende doe het zelver, is Skandia een prima keuze!

Ben je op zoek naar een stuk goed gereedschap, dan helpen we je maar wat graag verder!

Hulp nodig?

Vraag het ons!

Een échte klusser vindt vaak zelf zijn weg en dus ook zijn gereedschap. Maar wat als je een beginnend klusser bent, of gewoon geen klusser…? Wij helpen je graag op weg! En hebben we het betreffende gereedschap niet in voorraad, dan is dit doorgaans binnen enkele dagen wel het geval.

T: 075-6214432
E: [email protected]