Huishoudelijk

Ons assortiment huishoudelijke producten wordt niet direct in onze winkel verwacht. Vreemd, want tijdens verschillende klussen is het reinigen van oppervlakten een noodzakelijk kwaad. En dan hebben we het nog niet gehad over het opruimen ná de vele verschillende klussen… Juist daarom beschikken we over een ruime sortering huishoudelijke producten. Altijd makkelijk als je toch al bij ons bent!

HG doet wat het beloofd

HG is niet meer weg te denken! Geen merk heeft een zo veelzijdig assortiment als HG en de kreet “HG doet wat het beloofd” is niet geheel onterecht. In onze winkel vindt je het meest complete assortiment HG uit voorraad leverbaar. Ondanks dat we heel veel aanbieden, zijn er soms artikelen die niet helemaal in onze winkel passen, maar die HG in het assortiment heeft. Het is dan uiteraard geen enkele moeite, om deze artikelen voor je te bestellen.

Stofzuigerzakken

Ben je op zoek naar zakken voor je stofzuiger? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met het assortiment stofzuigerzakken van Variant, beschikken we over de meeste uiteenlopende zakken, voor zo goed als ieder assortiment.

Ben je een opgeruimd type, dan pas je zeker bij ons! Bezems voor binnen en buiten, stoffers, blikken, verschillende sponzen en doeken, schoonmaakmiddelen, vloertrekkers en raamwissers; we hebben het allemaal!

Hulp nodig?

Vraag het Mohammed!

Het assortiment huishoudelijke artikelen sluit goed aan op de andere assortimenten van Mo. Mede hierdoor zorgt Mo dus ook voor dit assortiment. Mis je iets op het gebied van huishoudelijke artikelen, dan horen we dit uiteraard graag…

T: 075-6214432
E: [email protected]