Reviews

We leggen de lat graag zo hoog mogelijk

Omdat we service erg serieus nemen, informeren we graag achteraf bij onze klanten naar de wijze waarop zij de aanschaf van een Maatwerk-product hebben ervaren. Van het allereerste gesprek in de winkel, tot en met de uitleg over het product, nadat deze thuis is geïnstalleerd. Op deze manier leggen we de lat voor onszelf hoog, maar dat is iets wat wij juist graag zelf willen. Tot en met de maand Oktober 2020 is onze gemiddelde score op Google een 4.6 en op Facebook een 4.9! Hieronder lees je de reviews (beoordelingen) die onze klanten op Google óf Facebook hebben geschreven. Wil je zelf een review over ons of onze winkel schrijven, klik dan hier voor Google, of hier voor onze Facebookpagina.

Oktober 2020

Manon Veneman*****
Goed en deskundig advies

Marjolein van ’t Veer****

Stef van Helvoort****
Vakkundig personeel, dat de tijd neemt om uitleg te geven en jouw vragen te beantwoorden.

Sander van Vaalen*****


September 2020

Rick L****

Carel Prins*****
Breed assortiment, vriendelijke mensen

Hedy Gijzemijter*****

Robert van Noorden*****
Fijn geholpen, ondanks de Corona mooi assortiment spullen

Erik Keesom****
Prima alternatief voor de grote bouwmarkten. Groot voordeel is dat je hier bijvoorbeeld 1 los schroefje kunt kopen voor een paar cent.

Jan Otjens*****
Prima assortiment. Vriendelijke medewerkers

Maurice Kerkhoff****

Ruud Stoop****

Nanda Meijering*****
Goede service


Augustus 2020

Henk Egberts*****

Paul Meulenkamp*****
Topzaak met prima spullen en advies, blij dat we nog zo’n doe het zelf zaak hebben in Krommenie

Charo Wey****

Trude Brans*****


Juli 2020

Egbert & Miranda Wolf*****

Ron Prins****
Goed assortiment. En kundig personeel.

Gerard Schavemaker****


Juni 2020

Prutje Prut*****

Gerard Blom****
Fijne zaak. Altijd behulpzaam!

Joseph Klein*****

Werner Hollander*****
Vandaag weer eens bij Beku geweest. Ruime winkel en fris en alert personeel. Kom ik binnen 1,5 uur voor een 2e artikel binnen wordt het alsnog bij eerste artikel opgeteld ivm punten op spaarkaart. Dat is echt klantvriendelijk :-). Ook de blijvende scherpte m.b.t. corona besmetting is indrukwekkend te noemen. Toppers!


Mei 2020

Sander Wingen* 
(uiteraard zijn we enorm benieuwd naar de reden voor deze teleurstellende review. Helaas heeft de schrijver er geen uitleg bij gegeven en kunnen we hier dus ook niets van leren…)

Carel Prins*****

Marije Heijne*****
Als je advies nodig hebt bij het klussen of aankleden van je huis, dan moet je naar de BEKU gaan! Vakkundig advies en meedenken met je problemen. Top team!!

Bram Foekema****


April 2020

G. Ris*****
We hebben een pvc vloer bij BEKU gekocht. Bestelling en uitleg was top! Afhandeling en legdatum was prima geregeld. Vloer is zeer vakkundig gelegd Ben zeer tevreden over bedrijf BEKU. 1ste klas bedrijf!


Maart 2020

(Facebook) Ellis Ernsting raadt ons aan; Gaan altijd naar Beku, vakkundig advies, prettig personeel en uitstekend werk leveren ze. Erg blij met onze Luxaflex.

Willem Gesink****
Krommenie he, meteen thuis

Jan Starreveld*****


Februari 2020

Mark Boers*****

Janny van der Meij*****
Topverkoopsters!


Januari 2020

Jan Bouwens*****
Wij hebben een rail van luxaflex gebracht die stuk was ze hebben alles in het werk gezet om de onderdelen boven water te halen een TOP SERVICE. en dat alles kosteloos.

Jan van der Stoop*****
Bij de BEKU Krommenie afspraak gemaakt en ter plekke vinyl uitgekozen voor plaatsing op de vloer van de zolderruimte. Aangegeven werd dat het enkele weken ging duren eer het gelegd kon worden. De geprikte datum is keurig gehaald en vooraf werd een en ander aangekondigd. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid verricht en enkele dagen later belde BEKU om te vragen of alles goed is verlopen alvorens de rekening op te maken. Zowel klantgericht als klantvriendelijk. Mijn ervaringen met de BEKU zijn dat alle afspraken die je met hen maakt uiterst correct worden nagekomen en dat door hen verrichte werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd.

(Facebook) Wendy Tijbout raadt ons aan; Onlangs hebben wij een inbouwkledingkast laten ontwerpen voor in onze slaapkamer met schuine wand. Patrick nam alle tijd voor ons en legde alle keuzes uit. 2 dagen voor de verhuizing werd de kast geplaatst door Arjan. Wat een geweldige timing! ? We zijn erg te spreken over de communicatie, timing en vakmanschap. Ook werd onze open nok vakkundig afgewerkt. Waarvoor dank! De volgende dag werden wij nog gebeld of alles naar wens was verlopen. Erg netjes! We raden jullie zeker aan! Super bedankt.

Ella Zwart*****
De monteur heeft mooi werk afgeleverd,we zijn heel blij met de mooie rol gordijnen??

Petra Monster*****
Verkoopt van alles op verbouw en bouw gebied en ook als je je interieur wil veranderen. Zelfs schroefjes, boutjes en moertjes per stuk

Jacqueline Stuut*****
Echt heel goed geholpen. Er wordt uitgebreid en eerlijk advies gegeven. Ook de montage is zeker vakkundig te noemen! Absoluut een aanrader voor alle interieur-onderdelen! En natuurlijk ook voor alle overige klusartikelen.

(Facebook) Germaine Hooijschuur raadt ons aan; Zeer tevreden vanaf het start gesprek tot aan de montage. Er wordt naar je wensen geluisterd en daar komt een passend advies uit met een keurige vrijblijvende offerte. Ga zo door !!

Rick Geugjes****

Maria Klever*****

(Facebook) Eva Mars raadt ons aan; De behulpzaamheid, het meedenken en de uitvoering van het plaatsen van de kast die ik op maat besteld heb.

(Facebook) Sabrien van Beek raadt ons aan; Fijn bedrijf, duidelijke offerte. Goed contact. Proefstukjes mee naar huis voor de kleur van de deuren. Vakkundige plaatsing.
Wij raden dit bedrijf aan.


December 2019

Daphne****

Patrick Supusepa*****

Mar*****
Vandaag weer super geholpen, rolgordijn stuk en net voor het weekend. Gelukkig werd het probleem ter plekke opgelost, dat is de kracht van Beku,

Eddie Hood****
Wordt altijd goed geholpen, topwinkel!


November 2019

Eibert Smit*****
Hallo, Ik heb kort geleden een nieuwe vloer gekocht bij Beku. Alles vooraf is bij Beku top geregeld,ik bedoel opmeten en contacten wanneer het geleverd word.
Maar de Persoon en die naam mag best genoemd worden. Een vakman ARJAN alles is zo mooi afgewerkt. Ook in de winkel word je prettig geholpen.
Veel beter als die grote bouwmarkten. Kortom wij zijn een super tevreden klant!
Fam Smit Assendelft

Jeroen van der Peet*****


Oktober 2019

Sebastiaan Holman*****

(Facebook) JWP Hendriks raadt ons aan; De prettige uitleg en begeleiding bij het aankoopproces. Persoonlijke wensen staan voorop. Tijdens de planning wordt er steeds met je meegedacht. Tijdens de uitvoering houden ze je volledig op de hoogte. Uiteindelijk is de deskundigheid van alle medewerkers van Beku te zien in het mooie resultaat. Wij zijn als bewoners van een nieuw appartement dan ook dik tevreden. Wij raden iedereen dan ook de Beku aan.

(Facebook) Yvon Preijer raadt ons aan; Afgelopen maand een PVC vloer gelegd. De eerste was niet goed. Dan kan je gewoon doorgaan met leggen, maar nee, alles er weer uit en de vertegenwoordiger gebeld. De tweede was ook niet goed.Dit was nog nooit gebeurd. Maar de derde, zo netjes. Al die moeite, want het waren hele lange dagen, maar wat zijn we er blij mee. Hartelijk dank. Er werken hele fijne mensen bij Beku. Vakmensen.

 


September 2019

Henk Hoogland*****
Zeer makkelijk en veel keus en goede zaag sevice en aan huisbreng mogelijkheid.

Karin Oosterling*****
Ik vind de Beku een heel goed bedrijf omdat ze met je meedenken, en oplossingsgericht zijn. Verder ben ik heel tevreden over hun klantenservice, en de aandacht voor jou als klant.

T.J. Stam*****
Enorm klantvriendelijk personeel

Rob Krul*****
Goed gesorteerd. Bouten ,moeren ,schroeven en alle bouwmaterialen. Klein materiaal ook los te koop

Carina Thomas*****
Goede zaak klantgerichte medewerker met goed advies

Hilde Roosdorp*****

Henk Mak*****
Goedkoop en prima service!

Fabian Constant****

Peter Haans*****


Augustus 2019

Simon van der Aar***

Dirk Jan Kat****

Sander Raven*****

Gé Steinvoord*
Helaas. Een zaak met een heel goede reputatie heeft deze voor ons niet waar kunnen maken. Op zoek naar nieuwe gordijnen op naar Beku. Bij binnenkomst een vriendelijk goedemorgen vanachter de kassa. Vervolgens hebben we een half uur bij de afdeling gordijnen gestaan, maar er kwam niemand om even te helpen. Wel keek de betreffende jongedame 2x maal even om de hoek, waarschijnlijk om te kijken of we er nog waren, maar ondernam verder geen actie om ons te woord te staan of anderzijds te assisteren. Nogmaals heel jammer.

Ook deze review hebben wij uiteraard beantwoord, maar we hebben helaas geen reactie terug mogen ontvangen. We lopen niet weg voor slechte reviews, omdat we hiervan kunnen leren… Wij kunnen niet nagaan wanneer deze ervaring zo is opgedaan, maar verwachten dat dit tijdens de zomervakantie is gebeurd. En hoewel het niet een excuus mag en kan zijn, heeft ons team met een halve bezetting een topprestatie geleverd! Heel jammer dat in dit geval niet een seintje is gegeven, zodat wij op de hoogte waren dat de klant op ons stond te wachten. Dit had een hoop onvrede kunnen schelen.

Sem Baltjes*****

Kees Kuiper*****
Leuke zaak en men wordt er goed geholpen

Ton Veraart***
Mooie zaak


Juli 2019

German Gutiererez***

Louis Kerssens*****
Wij zijn dik tevreden met de mooie gordijnen die we bij de Beku besteld hebben. Goed geadviseerd en door Patrick keurig opgehangen.

Marjolein Singels*****

Sasperia de Vries*
Onvriendelijk personeel

Uiteraard hebben we om een uitleg gevraagd, omdat we graag leren van onze fouten. Helaas hebben wij geen reactie ontvangen en kunnen wij dus ook verder geen actie ondernemen. We gaan er simpelweg vanuit, dat er in dit geval een misverstand heeft plaatsgevonden.

Joost*****
Ik heb door BEKU mijn jaloezieën laten installeren en mijn vloerkleed laten leggen. Goede kwaliteit, goede service. Ik ben zeer tevreden.

(Facebook) Patricia van der Laan raadt ons aan; Zoek je iets? Zij hebben het! En altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.


Juni 2019

Pieter Husslage *****

(Facebook) Brenda van Buuren raadt ons aan; Vloer, trap, hordeur en shutters aangeschaft bij Beku. Service is top!!


Mei 2019

Onno Boermeester*****

Olga Elbers*****

Han Pommee*****
Klasse aflevering en afwerking. Top service

(Facebook) Bert Stens raadt ons aan: Service en productkennis.


April 2019

Jalo 2day*****

Marco Oerlemans****

Daniëlle Broers*****

(Facebook) Diana Elsinga raadt ons aan; Bij de Beku is het personeel vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.


Maart 2019

Salim Ayyubi****

Daniëlle van de Brug-Zwart*****

Ray-Jacqueline Molenaar***

Railcom BV*****
Personeel is vakkundig en vriendelijk

Rob Hersbach*****
Top service, en vakkundig geïnstalleerd. Erg tevreden ?

Nicolett Willemsen*****


Februari 2019

Niels Robben*****
Zeer klant gericht ideaal om een gereedschap en artikelen halen waar vragen en advies gewenst is.

Nico Anema*****
Een zaak met professionele manier van bediening op zaken als home

(Facebook) Cor Bart raadt ons aan; Wij zijn recent voorzien van nieuwe raamhorren en hordeur door BEKU en zijn zeer tevreden met het eindresultaat ?. Jeroen komt ook altijd zijn afspraken na. Voor een volgend project komt BEKU zeker weer in beeld!


Januari 2019

Gerard van der Swaluw****
Ben fantastisch geholpen met een rolhordeur, gratis geïnstalleerd en in de winkel zelf altijd bekwaam geholpen zelfs voor een schroefje lopen zij met je mee

Frank van der Putte*****
Zeer prettige en deskundige service. Uitleg m.b.t. verfkeuzes is uitgebreid en ter zake doend. We hebben een laminaatvloer uitgekozen en deze is inmiddels gelegd. Uitmuntende begeleiding en zeer netjes en correct gelegd. Zeer vriendelijk en hard werkend. Wij zijn fan!


December 2018

Linda van Hoogstraten****
Vakmannen en vrouwen met kennis van zaken. Geen enorm lage prijzen maar wel mooi dat er nog een doe-het-zelf zaak ín het dorp zit!

Peter Faas****

Ewout Hofman***

Jolanda Pannenborg****


November 2018

Nicole de Bruin*****
Prettig contact in de winkel en de eigenaar kwam zelf de klus opnemen. Degene die de trap bij ons bekleed heeft, was zeer beleefd en bekwaam. En nog vlot klaar ook! De eigenaar heeft nog nagebeld, om te vragen of we tevreden waren voordat hij de factuur stuurde. Kortom, een prima ervaring!

Yvette de Boer*****
Wij zijn super tevreden over BEKU! Met name contact gehad met Patrick en Jeroen. Beiden zijn zeer vriendelijk, professioneel, behulpzaam en correct en zijn pas tevreden als de klant tevreden is! Via BEKU hebben wij o.a. rolhorren, hordeuren, rolgordijnen , deurmatten, houten jaloezieën van JASNO en Luxaflex® en een duette®. En zelfs de gordijnen zijn van BEKU, van hun nieuwe huismerk HOME MADE BY_, want hierin hebben zij ook volop keuze. Kortom wij kunnen BEKU aan iedereen aanbevelen!

Linda Brandjes*****
Met hulp van éénvan de medewerkers hebben we een prachtig stel gordijnen gevonden voor bij onze nieuwe meubels. De installatie thuis was ook prima.


Oktober 2018

Harry Plompen*****
Uistekende voorlichting over keuzemogelijkheden én zorgvuldige installatie van het geheel (overal zonweringen)

Monique Peereboom*****
Goedkoop reservesleutel voor auto kunnen maken en inlezen… super service

Andre Ligthart***
voor klusjes in en rondom het huis kun je daar veel vinden

Yvonne levering***


September 2018

Peter van Ieperen*****
Een van de betere doe het zelf winkels. Vakkundig personeel dat echt met je mee denkt. En nonsens mentaliteit. Maar vooral goede producten.

Sylvia Samuelsz*****

Jeroen van der Peet*****


Augustus 2018

Debby Room*****
Fijne winkel Beku denken met je mee

Cees Bootsman*****
Super service.

Angelique en Renee Hol****


Juli 2018

Lin Hoogendijk****
Doe het zelf zaak .dicht in de buurt, handig

Ed vdK****
Raar; veel kleiner dan de grote dhz mega shops en toch hebben ze het hier wel en daar niet.

Debby Room*****
Fijne winkel Beku denken met je mee


Juni 2018

Marcel Boon****
Leuke winkel ze hebben een ruim assortiment voor klussen. Let op, niet te vergelijken met een grote bouwmarkt.

Karin Zinzi Florens*****
Een heerlijke winkel koopt voor er geweldig personeel werkt


Mei 2018

Stefan Berendsen****
Prima service, personeel dat weet waar het over gaat!

Arnoud Vrolijk*****
Prima service. Nemen de tijd voor je!


April 2018

B de Vet Root*****
Goede winkel en assortiment én uitstekend advies!

Cees Prins*****
Top doe het zelf zaak

HulpOpMaat075*****
Zoals altijd een prima service, geven van een deskundig advies, zeer vriendelijke personeel, perfecte plaatsing en after sales. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.


Maart 2018

Vanessa de Kuijper*****
Goed geholpen in de winkel, perfecte plaatsing en after sales. Levering binnen de opgegeven termijn. Wij zijn tevreden klanten!

Justine Moors*****
Sleutel afgegeven en afgesproken dat voor bepaalde datum vloerbedekking, vitrage en gordijnen zouden zijn geïnstalleerd. Prima werk geleverd, ook adviezen bij aankoop bleken waardevol.

Frank Wevers*****
Uitstekende informatie en service, goed advies en blij met doorverwijzen van mijn zoon.

Rob R*****
Deskundige & vriendelijke medewerkers, ruim assortiment en redelijke prijzen.

Jeroen Snoeij****

Richard Heuvelsland****

Remko Stokkers****


Februari 2018

Maikel Koomen***

Jos Blommers*****


Januari 2018

Belinda Kaandorp*****

Gerben Hollander****


December 2017

Gretha Heijnen*****
Mooie winkel en vriendelijk personeel en heerlijke

Frank Remie *****
Grote mate van professionaliteit en kwaliteit t.a.v. advies, informatievoorziening en het monteren van betreffende producten. Vriendelijk en kundig personeel.

Belinda Kaandorp*****


November 2017

Esmee*****
Kwaliteitsspullen en super fijne service, al jaren een topwinkel.

Irene Hooij*****
Goed advies en geweldige service!

Erwin Bakker*****


Oktober 2017

Michiel Schultz*****
Handig om in krommenie te hebben. Goede service

Renate Beunder ****
De actie horren was zeer geslaagd. Na informatie in de winkel hebben we toch niet gekozen voor de actie maar voor het ‘eigen’ merk. Van te voren werd al gezegd dat door de drukte de levering en plaatsing langer zou duren. Maar net voor de zomervakantie werden ze professioneel geïnstalleerd. Zelf een bestaande gordijnrail werd aangepast om de hordeuren goed te laten aansluiten. Frank, dank je wel!

Christel Visser*****

Marieke Nielen*****


September 2017

Eddy Kopp*****
Grote voordeel van kleine zaak in ons dorp is persoonlijke aandacht en service.

Tini Molenaar*****
Goede bouwwinkel

Wim Huisman*****
Behulpzaam personeel. Goede spullen.

Jan Kooij*****

Karin Bossen*****

Marcel Vaas***


Augustus 2017

Rene Fiets*****
Goede service en advies

Chris de Jong*****
Hier krijg je de service die ontbreekt bij de Gamma en Praxis!

Erik Foek*****
Topzaak met fijne service


Juli 2017

Oscar van S *****
Mijn groothandel of ik had een fout gemaakt in een bestelling, omdat deze ver uit de buurt is vanaf mijn klus ben ik bij beku terechtgekomen. Ondanks dat ze mij als bedrijf niet kennen en ik mijn voorraad elders haal wilde ze mij een zeer goede korting geven voor een eenmalige bestelling. Ze zijn zeer vriendelijk en begrijpen hoe het werkt!! Ze konden ook eenmalig wat meer geld pakken maar helpen liever een win win situatie!! beku, top!! Service gaat verder dan paar euro extra pakken!!

Imke Steeman****
Goede Service


Juni 2017

Anneke Vleeshakker*****
Een horrendeur laten inmeten en plaatsen voor onze schuifdeur naar het balkon. Prettig geholpen en vakkundig geplaatst en werkt naar volle tevredenheid.

Laurens van Dam*****
Geweldige service

Mario Bureaen****

CRS***


Mei 2017

Nikolett Willemsen*****


April 2017

Pieter Hijne*****
Dé doe-het-zelf winkel in Krommenie. Bijzonder vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorgt en plaatst tevens producten.


Februari 2017

Rene van der Wateren****
Goed advies en service

Diana Kappou***


December 2016

Max Schoonhoven*****
vriendelijk personeel en een groot assortiment. gewoon top!

Karin Zinzi Florens*****
Een winkel waar je nog persoonlijke wordt verteld wat voor gereedschap je koopt.

Frank van der Linden*****
Mooie maatwerk kastenwand geadviseerd en geplaatst!

Jan Molenaar ****
Wij hebben in november een laminaatvloer laten leggen door Beku, de oude vloer hebben zij 20 jaar geleden voor ons gelegd! Wij zijn meer dan tevreden over zowel de verkoop in de winkel als ook de deskundige en prettige medewerker die de vloer heeft gelegd. In een woord klasse. Het is een plaatje geworden.

Mark Duin ****
Veel klusspullen!


November 2016

Jacqueline Samson – van ´t Veer *****
Voor ons eerste en tweede huis houten jaloezieën besteld. Zijn echt ontzettend mooi! Hele goede service. Echt een aanrader!

R. Ham ****
Hebben een VELUX rolgordijn geplaatst en ben er zeer tevreden over. Ook heeft de monteur de boel weer netjes achtergelaten. BEKU is een zaak om mee in zee te gaan.

Elwin de Man ****
Goede voorlichting, prima service en levering. En door welke zaak wordt je tegenwoordig nog na een paar dagen gebeld of alles nog bevalt?

Susan R *****
Nadat ik al jaren naar volle tevredenheid bij Beku kom voor aankopen als verf, behang, en klusspullen heb ik nu twee rolgordijnen op maat laten maken. Het werd ingemeten en geplaatst. Ik belde om te bedanken voor de goede afhandeling toen mij werd verteld dat er een heel klein gaatje in 1 vd schermen zichtbaar was. Er was al een nieuw rolgordijn besteld.’ Ik had het gaatje niet eens opgemerkt. Dit vind ik echt goede service. Wat Beku voor mij ook onderscheidend maakt ten opzichte van grotere bouwmarkten is dat élke medewerker kennis van zaken heeft en dat er altijd wordt meegedacht.


Oktober 2016

Johanna Eijmael *****
Wordt altijd op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen. De voorraaf is heel uitgebreid en je kunt er vooral voor speciale dingen terecht. Ga zo door.

Zaanse Ruiters *****
Net voor de zomer twee screens laten inmeten en plaatsen. Prima advies en zeer nette monteurs die zelfs iedere keer binnen hun schoenen uit wilde doen, maar dat vond ik niet nodig. Ook netjes afgewerkt, en ik kon zelf bepalen waar de bediening kwam. Door de dikke beton muur netjes de stroom weg gewerkt. Ook bij Beku de schuifdeuren voor onze inbouw kasten gekocht, en doordat ze dit prima geregeld hadden hadden we er vertrouwen in dat het met de screens ook wel goed zou komen.


Augustus 2016

Vincent Lammerse *****
Good advise and perfect installation! Recommended BEKU to my neighbours already.

Frank van der Linden *****
Mooie maatwerk kastenwand geadviseerd en geplaatst!


Juli 2016

Sabrina Lang *****
Super service en kwaliteit.

Max Schoonhoven *****
Vriendelijk personeel en een groot assortiment. Gewoon top!

Martijn Spapens *****
Vriendelijk en deskundig advies bij de keuze van 3 horren. Inmeten en montage keurig gedaan. Erg tevreden.


Juni 2016

Sicco Dijkstra ****
Deskundig personeel. Keurige service.

Karin Zinzi Florens *****
Een winkel waar je nog persoonlijk wordt verteld wat voor gereedschap je koopt.


Mei 2016

Familie Korthagen – Borgsteede ****

Wouter van Hezel *****
Prima zaak, altijd een goed klusadvies.

Cor Dettmer *****
Multishade duo rolgordijnen gekocht. Maten door BEKU opgenomen en gordijnen geplaatst. Hangen perfect. Vriendelijk personeel en uitstekende service!

Niels Volger *****
Al onze gordijnen op maat laten maken. Kwamen keurig inmeten en ophangen. Ziet er heel mooi uit! Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel en zeer goede service.


April 2016

Yvonne Heijne *****
Een aanrader voor iedereen, je wordt er goed geholpen en het team is zeer klantgericht. Laatst een zelfbouwkast gekocht, waarvan de deuren iets te breed waren. Zonder problemen werden de deuren opgehaald, op maat gemaakt en de volgende dag weer teruggebracht! Misschien met sommige producten ietsje duurder dan één van de grote bouwmarkten, maar dat maakt de service meer dan goed! Kortom, goed bedrijf met vriendelijk en technisch personeel.

Hulp nodig?

Wij helpen graag!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op via de telefoon of e-mail. Wij zijn je graag van dienst!

T: 075-6214432
E: [email protected]