Reviews

We leggen de lat graag zo hoog mogelijk

Omdat we service erg serieus nemen, informeren we graag achteraf bij onze klanten naar de wijze waarop zij de aanschaf van een Maatwerk-product hebben ervaren. Van het allereerste gesprek in de winkel, tot en met de uitleg over het product, nadat deze thuis is geïnstalleerd. Op deze manier leggen we de lat voor onszelf hoog, maar dat is iets wat wij juist graag zelf willen. Hieronder lees je de reviews (beoordelingen) die onze klanten op Google óf Facebook hebben geschreven. Wil je zelf een review over ons of onze winkel schrijven, klik dan hier.


Juni 2018

Karin Zinzi Florens*****
Een heerlijke winkel koopt voor er geweldig personeel werkt


Mei 2018

Stefan Berendsen****
Prima service, personeel dat weet waar het over gaat!

Arnoud Vrolijk*****
Prima service. Nemen de tijd voor je!


April 2018

B de Vet Root*****
Goede winkel en assortiment én uitstekend advies!

Cees Prins*****
Top doe het zelf zaak

HulpOpMaat075*****
Zoals altijd een prima service, geven van een deskundig advies, zeer vriendelijke personeel, perfecte plaatsing en after sales. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.


Maart 2018

Vanessa de Kuijper*****
Goed geholpen in de winkel, perfecte plaatsing en after sales. Levering binnen de opgegeven termijn. Wij zijn tevreden klanten!

Justine Moors*****
Sleutel afgegeven en afgesproken dat voor bepaalde datum vloerbedekking, vitrage en gordijnen zouden zijn geïnstalleerd. Prima werk geleverd, ook adviezen bij aankoop bleken waardevol.

Frank Wevers*****
Uitstekende informatie en service, goed advies en blij met doorverwijzen van mijn zoon.

Rob R*****
Deskundige & vriendelijke medewerkers, ruim assortiment en redelijke prijzen.

Jeroen Snoeij****

Richard Heuvelsland****

Remko Stokkers****


Februari 2018

Maikel Koomen***

Jos Blommers*****


Januari 2018

Belinda Kaandorp*****

Gerben Hollander****


December 2017

Gretha Heijnen*****
Mooie winkel en vriendelijk personeel en heerlijke

Frank Remie *****
Grote mate van professionaliteit en kwaliteit t.a.v. advies, informatievoorziening en het monteren van betreffende producten. Vriendelijk en kundig personeel.

Belinda Kaandorp*****


November 2017

Esmee*****
Kwaliteitsspullen en super fijne service, al jaren een topwinkel.

Irene Hooij*****
Goed advies en geweldige service!

Erwin Bakker*****


Oktober 2017

Michiel Schultz*****
Handig om in krommenie te hebben. Goede service

Renate Beunder ****
De actie horren was zeer geslaagd. Na informatie in de winkel hebben we toch niet gekozen voor de actie maar voor het ‘eigen’ merk. Van te voren werd al gezegd dat door de drukte de levering en plaatsing langer zou duren. Maar net voor de zomervakantie werden ze professioneel geïnstalleerd. Zelf een bestaande gordijnrail werd aangepast om de hordeuren goed te laten aansluiten. Frank, dank je wel!

Christel Visser*****

Marieke Nielen*****


September 2017

Eddy Kopp*****
Grote voordeel van kleine zaak in ons dorp is persoonlijke aandacht en service.

Tini Molenaar*****
Goede bouwwinkel

Wim Huisman*****
Behulpzaam personeel. Goede spullen.

Jan Kooij*****

Karin Bossen*****

Marcel Vaas***


Augustus 2017

Rene Fiets*****
Goede service en advies

Chris de Jong*****
Hier krijg je de service die ontbreekt bij de Gamma en Praxis!

Erik Foek*****
Topzaak met fijne service


Juli 2017

Oscar van S *****
Mijn groothandel of ik had een fout gemaakt in een bestelling, omdat deze ver uit de buurt is vanaf mijn klus ben ik bij beku terechtgekomen. Ondanks dat ze mij als bedrijf niet kennen en ik mijn voorraad elders haal wilde ze mij een zeer goede korting geven voor een eenmalige bestelling. Ze zijn zeer vriendelijk en begrijpen hoe het werkt!! Ze konden ook eenmalig wat meer geld pakken maar helpen liever een win win situatie!! beku, top!! Service gaat verder dan paar euro extra pakken!!

Imke Steeman****
Goede Service


Juni 2017

Anneke Vleeshakker*****
Een horrendeur laten inmeten en plaatsen voor onze schuifdeur naar het balkon. Prettig geholpen en vakkundig geplaatst en werkt naar volle tevredenheid.

Laurens van Dam*****
Geweldige service

Mario Bureaen****

CRS***


Mei 2017

Nikolett Willemsen*****


April 2017

Pieter Hijne*****
Dé doe-het-zelf winkel in Krommenie. Bijzonder vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorgt en plaatst tevens producten.


Februari 2017

Rene van der Wateren****
Goed advies en service

Diana Kappou***


December 2016

Max Schoonhoven*****
vriendelijk personeel en een groot assortiment. gewoon top!

Karin Zinzi Florens*****
Een winkel waar je nog persoonlijke wordt verteld wat voor gereedschap je koopt.

Frank van der Linden*****
Mooie maatwerk kastenwand geadviseerd en geplaatst!

Jan Molenaar ****
Wij hebben in november een laminaatvloer laten leggen door Beku, de oude vloer hebben zij 20 jaar geleden voor ons gelegd! Wij zijn meer dan tevreden over zowel de verkoop in de winkel als ook de deskundige en prettige medewerker die de vloer heeft gelegd. In een woord klasse. Het is een plaatje geworden.

Mark Duin ****
Veel klusspullen!


November 2016

Jacqueline Samson – van ´t Veer *****
Voor ons eerste en tweede huis houten jaloezieën besteld. Zijn echt ontzettend mooi! Hele goede service. Echt een aanrader!

R. Ham ****
Hebben een VELUX rolgordijn geplaatst en ben er zeer tevreden over. Ook heeft de monteur de boel weer netjes achtergelaten. BEKU is een zaak om mee in zee te gaan.

Elwin de Man ****
Goede voorlichting, prima service en levering. En door welke zaak wordt je tegenwoordig nog na een paar dagen gebeld of alles nog bevalt?

Susan R *****
Nadat ik al jaren naar volle tevredenheid bij Beku kom voor aankopen als verf, behang, en klusspullen heb ik nu twee rolgordijnen op maat laten maken. Het werd ingemeten en geplaatst. Ik belde om te bedanken voor de goede afhandeling toen mij werd verteld dat er een heel klein gaatje in 1 vd schermen zichtbaar was. Er was al een nieuw rolgordijn besteld.’ Ik had het gaatje niet eens opgemerkt. Dit vind ik echt goede service. Wat Beku voor mij ook onderscheidend maakt ten opzichte van grotere bouwmarkten is dat élke medewerker kennis van zaken heeft en dat er altijd wordt meegedacht.


Oktober 2016

Johanna Eijmael *****
Wordt altijd op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen. De voorraaf is heel uitgebreid en je kunt er vooral voor speciale dingen terecht. Ga zo door.

Zaanse Ruiters *****
Net voor de zomer twee screens laten inmeten en plaatsen. Prima advies en zeer nette monteurs die zelfs iedere keer binnen hun schoenen uit wilde doen, maar dat vond ik niet nodig. Ook netjes afgewerkt, en ik kon zelf bepalen waar de bediening kwam. Door de dikke beton muur netjes de stroom weg gewerkt. Ook bij Beku de schuifdeuren voor onze inbouw kasten gekocht, en doordat ze dit prima geregeld hadden hadden we er vertrouwen in dat het met de screens ook wel goed zou komen.


Augustus 2016

Vincent Lammerse *****
Good advise and perfect installation! Recommended BEKU to my neighbours already.

Frank van der Linden *****
Mooie maatwerk kastenwand geadviseerd en geplaatst!


Juli 2016

Sabrina Lang *****
Super service en kwaliteit.

Max Schoonhoven *****
Vriendelijk personeel en een groot assortiment. Gewoon top!

Martijn Spapens *****
Vriendelijk en deskundig advies bij de keuze van 3 horren. Inmeten en montage keurig gedaan. Erg tevreden.


Juni 2016

Sicco Dijkstra ****
Deskundig personeel. Keurige service.

Karin Zinzi Florens *****
Een winkel waar je nog persoonlijk wordt verteld wat voor gereedschap je koopt.


Mei 2016

Familie Korthagen – Borgsteede ****

Wouter van Hezel *****
Prima zaak, altijd een goed klusadvies.

Cor Dettmer *****
Multishade duo rolgordijnen gekocht. Maten door BEKU opgenomen en gordijnen geplaatst. Hangen perfect. Vriendelijk personeel en uitstekende service!

Niels Volger *****
Al onze gordijnen op maat laten maken. Kwamen keurig inmeten en ophangen. Ziet er heel mooi uit! Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel en zeer goede service.


April 2016

Yvonne Heijne *****
Een aanrader voor iedereen, je wordt er goed geholpen en het team is zeer klantgericht. Laatst een zelfbouwkast gekocht, waarvan de deuren iets te breed waren. Zonder problemen werden de deuren opgehaald, op maat gemaakt en de volgende dag weer teruggebracht! Misschien met sommige producten ietsje duurder dan één van de grote bouwmarkten, maar dat maakt de service meer dan goed! Kortom, goed bedrijf met vriendelijk en technisch personeel.

Hulp nodig?

Wij helpen graag!

Stel je vraag via het formulier of neem contact op via de telefoon of e-mail. Wij zijn je graag van dienst!

T: 075-6214432
E: [email protected]