Inspiratie

Ben jij op zoek naar inspiratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze winkel vindt je volop inspiratie voor bijvoorbeeld een nieuwe exact op maat gemaakte kast, of prachtige en luxe overgordijnen voor in de woon- of slaapkamer. Bestaat jouw project uit meer dan één product en wil je advies van een ervaren styliste, ook dan zit je helemaal goed!

Doordat ons assortiment zo breed is, hebben we voor iedere afdeling een specialist in huis. Het ene product is nu eenmaal technisch ingewikkelder, terwijl een ander product vooral advies behoeft over kleur en de sfeer die dit met zich meebrengt. Als dit alles elkaar overlapt, bijvoorbeeld voor de totale inrichting van één of meerdere vertrekken, dan komt alles hier samen. In dit  geval kijken er meerdere ervaren specialisten mee en werken we samen naar het ideale totaalplaatje.

Wil je als eerst je plannen eens met ons delen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Tijdens het gesprek horen we graag wat jouw wensen zijn en vertellen wij maar wat graag, hoe wij ‘deze reis’ zouden aanpakken.

De juiste kleur vinden moeilijk?

We vroegen het Esther Lok

Als je moeite hebt met het vinden van de juiste kleur, dan biedt Esther graag de helpende hand! Esther ziet kleuren- en kleurcombinaties, die anderen niet zien.…

NEUTRALE KLEUREN VOOR EEN TIJDLOOS INTERIEUR

Zoek je een neutrale kleur voor op de muur, maar ben je bang dat dit snel gaat vervelen?

Zoek je een neutrale kleur voor op de muur, maar ben je bang dat dit snel gaat vervelen? Maar wil je ook niet direct uitpakken met felle…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!

T: 075-6214432
E: [email protected]