Raamdecoratie

… ook wel zonwering of binnenzonwering genoemd. Maar Raamdecoratie is wat ons betreft een betere beschrijving, want de zon weren is zeker niet de enige functie.

Raamdecoratie is méér; we verfraaien de raampartijen en kleden de betreffende ruimte hiermee aan. Functionaliteit in combinatie met fantastische uitstraling is het ideaal… Hierbij letten we uiteraard niet alleen op kleur, maar ook op eigenschappen als akoestiek of reinigbaarheid. Uiteindelijk komen alle factoren samen uit op een prachtig product, welke wij standaard gratis inmeten en ook gratis vakkundig komen installeren. We nemen hiermee graag alle zorgen uit handen en u hoeft zich alleen te concentreren op wat u mooi vindt.

Raamdecoratie is een specialisme

En daar is geen woord van gelogen! Er is een groot verschil tussen de aanbieders van raamdecoratie in het algemeen. En we maken er geen geheim van; hierdoor is er zeker ook een verschil in de prijs zichtbaar. Het behoeft echter geen uitleg, dat een standaard jaloezie van een willekeurige bouwmarkt of meubelgigant, op geen enkele manier vergelijkbaar is, met een jaloezie van bijvoorbeeld Luxaflex®.

BEKU heeft één vaste werkwijze als het gaat om ons assortiment maatwerk. Binnen dit assortiment vallen de productgroepen raamdecoratie en insectenwering, Kasten op maat en alle soorten vloerbedekkingen. Wij verzorgen een totaalplaatje, waarbij onze klant volledig vrij van zorgen is. Ontzorgen is de juiste benaming voor deze werkwijze. Vanaf het eerste oriënterende gesprek, tot het met de oplevering van het bewuste product! Voor ons assortiment raamdecoratie en insectenwering betekent dit;  We adviseren en offreren, meten vervolgens kosteloos in en bestellen de producten. Belangrijk om te weten; wij vragen géén aanbetaling. Als de order compleet bij ons is afgeleverd, wordt de montage-afspraak gemaakt. Voor de vakkundige montage worden ook geen kosten berekend!

Nazorg

Nazorg is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Als de werkzaamheden achter de rug zijn en onze klant heeft de producten kunnen uitproberen, nemen wij telefonisch contact op. We informeren nog vóórdat de factuur wordt verstuurd naar de bevindingen. Op het moment dat onze klant voor 100% tevreden is, volgt de factuur van het totaalbedrag.

Twee merken

Binnen ons assortiment Raamdecoratie voeren wij twee merken. Beide met een eigen identiteit en beide prima passend bij onze werkwijze. Luxaflex® is zonder meer het meest bekende merk. HOME MADE BY_ is op dit moment nog wat minder bekend en dat is ook niet zo vreemd. Dit merk timmert sinds 2017 pas écht aan de weg en niet zonder resultaat! Zowel Luxaflex® als HOME MADE BY_ bieden een bijzonder breed assortiment op maat gemaakte raamdecoratie aan. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig rolgordijn, of een op afstand bedienbare plissé, het is allemaal mogelijk.

HOME MADE BY_

Ons nieuwe huismerk, welke naadloos aansluit bij ons complete assortiment woninginrichting.
HOME MADE BY_ is een relatief nieuw merk. We schrijven bewust relatief, omdat de mensen achter het merk zeker niet nieuw zijn. Jarenlange ervaring heeft het merk HOME MADE BY_ gemaakt en daar zijn we trots op! Achter de schermen werkt er een professionele afdeling van stylistes en ontwerpsters continu aan de (kleur)collecties van HOME MADE BY_. Hierdoor kunnen wij je steeds voorzien van de allernieuwste trends én is combineren van verschillende producten heel eenvoudig! HOME MADE BY_ staat voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Luxaflex®

Sinds onze opening in 1994 werken we met het assortiment raamdecoratie van Luxaflex® We zijn hierin stapje voor stapje gegroeid van een ‘gewoon’ verkooppunt, naar een Selectdealer. Met de juiste werkwijze, maar vooral door te werken met de juiste mensen, zijn we in 2012 doorgegroeid naar Inspirationdealer, iets dat wij tot de dag van vandaag hebben gezien als beloning voor onze inzet. We zijn inmiddels een begrip als het gaat om de levering en montage van het complete assortiment van Luxaflex®. Insectenwering heeft een speciaal plekje binnen dit assortiment en dat heeft al meerdere jaren gezorgd voor een top 3 klassering, voor wat betreft het beste verkooppunt van Nederland! Voor meer informatie rondom het merk Luxaflex®, klik hier.

Hulp nodig?

Onze monteurs meten & monteren graag...

Met de levering van raamdecoratie zijn we er natuurlijk nog niet… We hanteren al jarenlang een vaste werkwijze; Onze ervaren monteurs nemen zelf de juiste afmetingen op en komen de raamdecoratie ook later zelf monteren. Geen verrassingen, wel zo prettig…

T: 075-6214432
E: [email protected]