Laminaatvloeren

Je hebt laminaat en… je hebt Quick Step®! En dat is werkelijk hoe wij over ons assortiment laminaatvloeren denken. Al ruim 20 jaar een vast merk binnen ons assortiment en dus simpelweg niet meer weg te denken. Quick Step® kenmerkt zich door innovaties, topkwaliteit en een perfecte prijsopbouw.

Als één van de eerste introduceerde Quick Step® klik-laminaat. Het door Quick Step® gebruikte systeem, Uniclic®, is alom geprezen om de combinatie van gemak en kwaliteit. Zelfs als je de delen een aantal keren in- en uit elkaar klikt, blijft het Uniclic® systeem perfect sluiten. Alle kwaliteiten laminaat van Quick Step® zijn uitgevoerd met het Uniclic® systeem.

Prijsopbouw

De prijsopbouw van Quick Step® is zoals gezegd perfect! De vraag naar goedkoop laminaat is er ook bij ons zo nu en dan. Wij hebben echter een vaste standaard en dat is dat wij minimaal 100% achter onze producten willen kunnen staan. Dat is de reden dat wij als ‘instapvloer’ werken met de serie CREO van Quick Step®. Een prachtige kwaliteit laminaat, met een prijs per vierkante meter van net boven de €15,00. Ideaal voor bovenverdiepingen, dus slaapkamers en zolders. Maar ook prima geschikt voor woningen die minder intensief worden belopen, dan bijvoorbeeld de woonkamer van een druk gezin.

Achtereenvolgens bestaat het complete assortiment uit de series CREO, CLASSIC, ELIGNA, IMPRESSIVE, ELITE, EXQUISA, LARGO, PERSPECTIVE, IMPRESSIVE ULTRA en MAJESTIC en ARTE. Iedere serie heeft hierbij zijn eigen identiteit en dus uitstraling. Er is geen betere manier om de verschillen te tonen, dan dit ‘live’ te laten zien en te laten voelen. Dat is dan ook de rede dat wij erg veel ruimte hebben besteed aan het assortiment van Quick Step®. In onze winkel beschikken wij over de grootst mogelijke presentatie, waarin alle beschikbare kwaliteiten en kleuren overzichtelijk worden getoond. Bijzonder grote showborden geven een duidelijk beeld van de kleur en uitvoering en maken het kiezen een stuk eenvoudiger. Daarnaast hebben we zelf ook veel m2 vloer bedekt met laminaat, zodat er van verschillende kwaliteiten ook een goed beeld ontstaat, hoe de vloer er in het groot uitziet. In onze Quick Step®afdeling liggen twee kwaliteiten klik-PVC (PUCL40105 en BACL40031 ). Onze gehele verfdeling is voorzien van één van de nieuwste kwaliteiten; Majestic (MJ-3548). Onze Luxaflex® Inspirationshop heeft een diep donkerbruine vloer uit de serie Impressive Ultra (IMU-1849)

Innoveren is noodzakelijk

Quick Step® innoveert continu. Dit heeft als gevolg dat er zo nu en dan een vloer uit de collectie verdwijnt. Hier tegenover staat echter wel, dat er met grote regelmaat ook nieuwe vloeren worden geïntroduceerd. Nieuwe dessins, maar zeker ook nieuw kwaliteiten. Nóg echter, nóg beter bestand tegen vocht… De kwaliteit Impressive geeft écht een hele nieuwe dimensie aan laminaat en is zonder twijfel één van de best verkochte kwaliteiten laminaat van dit moment. Zichtbare en voelbare nerven, unieke dessins en een nog veel betere vochtbestendigheid zijn de belangrijkste kenmerken.

Legservice

Het leggen van laminaat is voor de één een koud kunstje, maar voor de ander een flinke uitdaging. Geen enkel probleem, want uiteraard bieden wij voor beide situaties de helpende hand. Wil je de vloer zelf leggen, dan adviseren wij je graag waar je aan moet denken. Ondervloer, legrichting, plintafwerking en ga zo maar door. Hebben we alles doorgesproken, dan rest alleen nog de vraag wanneer je wilt gaan leggen. Wij zorgen ervoor, dat de vloer minimaal één dag van te voren keurig netjes wordt afgeleverd. Uiteraard zonder bezorgkosten, want dat rekenen wij nooit voor bezorgen!

Zie je het leggen van de vloer niet zitten, of heb je simpelweg geen tijd? Ook geen probleem, want we beschikken altijd over drie vaste parketleggers, die de vloer vakkundig voor je kunnen leggen. Wij regelen in dit geval alles van A tot Z. Van het plannen van de legsafspraak tot het afvoeren van de verpakkingsmaterialen. We zorgen voor een zorgenvrije uitvoeren van de klus!

Je leeft op je vloer...

Zorg er dus voor, dat je de juiste kiest!

Een vloer uitkiezen doe je niet zomaar… Het gaat hierbij om een keuze, die je voor vele jaren maakt. Wel zo prettig, als je de juiste keuze maakt dus! Patrick helpt je graag verder met het vinden van de juiste keuze.

T: 075-6214432
E: [email protected]