Kastinterieurs op Maat

De grootste uitdaging bij een kastinterieur is het praktisch inrichten van de beschikbare ruimte. Er is vooraf namelijk één ding zeker; er is een bepaalde ruimte (inhoud) beschikbaar en met een interieur kan je deze ruimte niet vergroten. Wat je wél met een goed ontworpen interieur kunt bereiken, is dat alle beschikbare ruimte maximaal gebruikt kan worden. En dat maakt ons vak nu zo leuk!

Maak gebruik van onze ervaring

Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring, stellen we iedere klant in staat om van iedere ruimte een zo praktisch mogelijke opbergkast te maken. Of deze nu is bestemd voor kleding of voor een compleet andere invulling; het doel is om de ruimte maximaal te kunnen gebruiken. Wanneer het interieur wordt gebruikt voor kleding, volstaat een interieurdikte van 18 of 19mm. Is er vooraf al bekend, dat er mogelijk ook boeken, ordners of andere zwaardere voorwerpen in het interieur gaan worden opgeborgen, dan komen de dikte 22 en 25mm in beeld.

Op het moment dat er voor het interieur ook deuren worden geplaatst, is het in de eerste plaats belangrijk dat deze met elkaar overeen gaan komen. Komt dit niet overeen, dan is het interieur niet maximaal bruikbaar en dat is wat we nu juist wel willen. De meeste deuren hebben een maximale breedte van 100cm en dit geldt dan ook voor de interieurs van 18 en 19mm. Worden de vakken breder dan een meter, neemt de kans op doorhangen van de legplanken toe.

We nemen graag de tijd

Om een eerste offerte uit te kunnen brengen, hebben we slechts een paar gegevens nodig; de afmetingen van de betreffende ruimte (breedte, hoogte en diepte). Dit hoeft zeker niet heel nauwkeurig te worden ingemeten, want uiteindelijk zullen wij altijd zelf de afmetingen komen nemen. Hiermee sluiten we ieder risico voor onze klant uit. Verder is het handig om wat foto’s of een schets van de bestaande kast te maken. Als deze wordt vervangen, is het namelijk handig om te zien waaraan een gebrek was, of waar voldoende van beschikbaar was. Aangezien we alles op maat maken, hebben we nu de kans om de nieuwe kast nóg idealer te maken!

Een gesprek duurt met gemak een uur. Het is dan ook prettig om een afspraak te maken, zodat we goed de tijd kunnen nemen. Een afspraak kan eenvoudig telefonisch worden gemaakt.

Een interieur op maat...

Dat is juist een uitdaging!

Maak vooral gebruik van onze ervaring! We stellen graag hét ideale interieur samen, simpelweg omdat het kan. Maak een vrijblijvende afspraak met Patrick.

T: 075-6214432
E: [email protected]