Draaideurkasten op Maat

Waarom Draaideuren?

Er zijn situaties waarbij de diepte van de beschikbare ruimte ontoereikend is voor een kastinterieur met daarvoor een schuifdeursysteem. Dit kan zijn door een vensterbank, een deur of een raam. En in sommige gevallen moeten we dit soort gegevens gewoon nemen als feit. Een vensterbank verplaatst je namelijk niet zomaar…

Toch is een gebrek aan beschikbare diepte, niet altijd de rede dat er wordt gekozen voor een draaideurkast in plaats van een schuifwand. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. Onze draaideurkasten hebben voor wat betreft het interieur (de inrichting) dezelfde mogelijkheden als die bij Schuifdeuren op Maat. Eigenlijk zelfs nog iets meer mogelijkheden, want de lades zijn bij Draaideurkasten zelfs zo te plaatsen, dat je de deur niet open hoeft te doen. En dat is bij een Schuifwand op Maat natuurlijk niet mogelijk…

Standaard Softclose

Tot een vakbreedte van 60cm is het mogelijk om een enkele deur te plaatsen. Of deze links- of rechtsdraaiend is, maakt niet uit. Is het vak breder dan 60cm, dan worden er twee deuren geplaatst. De deuren hebben standaard softclose scharnieren en worden voorzien van een keurig nette en praktische handgreep. Uiteraard is hierin een keuze uit verschillende modellen mogelijk.

Ruime keuze

De kasten worden voornamelijk gemaakt van 18mm dik geplastificeerd materiaal, rondom voorzien van een sterke ABS afwerking. Deze afwerking zorgt voor een bijzonder stootvast rand rondom deuren, of bijvoorbeeld aan de voorzijde van iedere staander en legplank. Wanneer de belasting van de kast wat zwaarder is, bijvoorbeeld doordat er ordners o.i.d. in worden opgeslagen, dan kunnen we de legplanken ook in 22mm dikte uitvoeren. Uiteraard kunnen we onze Draaideurkasten op Maat in verschillende kleuren uitvoeren. In onze showroom vertellen we graag meer over de mogelijkheden én laten we je met behulp van onze showkasten graag meer zien!

Hulp nodig bij het ontwerp?

Bel Patrick!

Het ontwerpen van een op maat gemaakte kast is meestal geen dagelijks werk en hierdoor vaak lastiger dan vooraf gedacht. Voor ons is het juist wél dagelijks werk en dus beschikken we over de benodigde ervaring. Maak daar vooral gebruik van!

T: 075-6214432
E: [email protected]