Wonen in het centrum van Krommenie

Midden in het centrum van Krommenie wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwbouw van 22 huurappartementen, met daaronder drie winkelpanden. Op de plek van het oude postkantoor wordt nieuwbouwplan ‘De Posterijen’ gerealiseerd.

Onze ‘projectondersteuning’

Een nieuwbouwwoning betrekken is heerlijk! Alles lekker nieuw en gegarandeerd maximaal comfort, want de huidige nieuwbouw is van alle gemakken voorzien én is uiteraard tot in de puntjes geïsoleerd. Maar dat betekent zeker niet, dat je na het verkrijgen van de sleutel direct kunt gaan wonen… Integendeel; nieuwbouwwoningen worden doorgaans behang-klaar opgeleverd en dat betekent niet veel meer dan dat je bijna kunt behangen. Verder is alles kaal, leeg en vooral stoffig.

Alles voor je Huis-, Tuin,- en Woonplezier

Als wij je ergens goed bij kunnen helpen, dan is dat wel bij de aankleding van je nog kale, hol klinkende nieuwbouwwoning. We zeggen niet voor niets; “Wij helpen je een écht (t)huis te maken!” In onze onlangs verbouwde winkel vind je alles voor je Huis-, Tuin & Woonplezier. We kunnen je helpen met de gehele aankleding van je hele woning, m.u.v. de keuken, de badkamer en het toilet. Van diverse soorten harde en zachte vloerenbedekkingen, de mooiste soorten en kwaliteiten behang, waarbij wij uiteraard ook de meest ervaren behangers graag voor je regelen, maar ook alle mogelijke op maat gemaakte opberg- en kledingkasten, gordijnen en vitrage, raamdecoratie op maat (we zijn Luxaflex® Inspiration shop) en alle mogelijke insectenwering. Maar ook meubels en diverse soorten woonaccessoires. Het feit dat wij ook alle mogelijke professionele verven direct voor je op kleur kunnen maken, is waarschijnlijk geen verrassing meer…

Sinds de bouw van plan Willis in Krommenie bieden wij een aantrekkelijk voordeel aan de eerste bewoners van nieuwbouwprojecten. En dat is voor de eerste bewoners van ‘de Posterijen’ natuurlijk niet anders. We worden immers zo goed als buren van elkaar! Kom vooral eens bij ons langs en laat je informeren over onze mogelijkheden én over het zeer aantrekkelijke aanbod dat wij voor je hebben klaarstaan!

Meer informatie over onze mogelijkheden?

Haal onze Stijlgids op!

Twee keer per jaar geven wij onze Stijlgids uit. Die van het najaar en de winter (2018-2019) ligt vers voor je klaar in onze winkel. Een échte bewaargids geheel gevuld met de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Ontvang je de Stijlgids liever thuis, stuur dan een mail en wij zorgen dat hij bij je thuis in de bus valt.

T: 075-6214432
E: [email protected]