Voor consument én vakhandel!

BEKU is al vanaf de oorsprong dealer van Sigma Coatings verven. Naast het leveren van een bijzonder breed assortiment vakverven, is voorlichting voor de particuliere klant hierbij één van onze sterke punten. De verf kan nog zo goed zijn, maar als deze verkeerd gebruikt wordt zal het eindresultaat niet zijn zoals deze wél zou kunnen zijn. Sinds 2010 bestaat onze klantenkring ook uit meerdere schildersbedrijven.

Voor de professionals hebben we speciale prijsafspraken. Deze worden uiteraard continu scherp in de gaten gehouden, want prijs is één van de pijlers van het succes. Maar BEKU biedt meer;

  • Ruime openingstijden. 6 dagen per week, dus ook op zaterdag, zijn wij vanaf circa 7:30 uur aanwezig. De winkel zelf opent vanaf 9 uur, maar een simpel belletje doet wonderen. We zijn de meeste dagen tot 18 uur open.
  • Bezorgmogelijkheden. Vaak wordt de verf na sluitingstijd afgeleverd, uiteraard zonder bezorgkosten.
  • Verkoop op rekening is geen probleem.
  • Facturatie gebeurd iedere twee weken, of iedere maand.
  • Vakgereedschap van o.a. Progold.
  • Aantrekkelijke kortingen op ons overige assortiment.

Mocht je meer informatie willen over onze mogelijkheden, neem dan contact op met Patrick Beemsterboer. Telefonisch bereikbaar op 075-6214432 of per mail [email protected]

Op zoek naar een betrouwbare leverancier?

Bel snel!

Ben je zelf schilder en zoek je een betrouwbare leverancier voor Sigma Coatings- of Boonstoppel verven, die al je verf tegen een zeer scherpe prijs kan leveren, neem dan vooral contact met ons op!

T: 075-6214432
E: [email protected]