Vloeren

Royal Partner

BEKU is al vele jaren trotse dealer van Quick Step®. In onze ogen hét toonaangevende merk, als het gaat om mooie en vooral kwalitatief hoogstaande laminaatvloeren. Uiteraard beschikken wij over een ruime showroom, waarin de grootst mogelijke presentatie van Quick Step® prominent aanwezig is. In een ruim 7 meter lange ‘vloeren-wand’ zijn alle leverbare kwaliteiten overzichtelijk gepresenteerd en kunnen wij je snel en bijzonder duidelijk de onderlinge verschillen laten zien.

Nieuw vanaf het najaar 2016

In 2015 heeft Quick Step de collectie Impressive geïntroduceerd. Deze collectie blinkt enerzijds uit in zijn bijzonder hoge vochtbestendigheid, maar is ook vooral geroemd om de extreem natuurlijke uitstraling. “is het écht hout, of is het laminaat?”, is een veel gestelde vraag in onze complete Quick Step shop. Tot het najaar van 2016 is het redelijk rustig geweest bij Quick Step, maar daar is dus onlangs een eind aangekomen. En wel met de introductie van de nieuwe kwaliteit Majestic.

Er bestaat een kans dat de naam Majestic al bekend in de oren klinkt. En dat klopt. Majestic is in het verleden de zwaarste kwaliteit van Quick Step geweest, nog voor de tijd dat we over verschillende klassen laminaat spraken. Tegenwoordig wordt de kwaliteit aangeduid in klasse 32 of 33, maar vroeger was Majestic het paradepaardje van Quick Step en werd deze kwaliteit vooral gebruikt in erg veel belopen ruimtes. Kantoren, winkel enzovoorts.

De nieuwe Majestic in anders is alle opzichten. Deze vloer hoort thuis in klasse 32 (zwaar huishoudelijk en licht professioneel gebruik) en wijkt dus op een andere manier af van het bestaande. Majestic is de spiksplinternieuwe combi van de kwaliteiten Largo en Impressive. Bijzonder grote planken in een ongekend vochtbestendige kwaliteit. De planken zijn extra long & extra wide, oftwel breder en langer dan ooit tevoren!
Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral eens langs!

Ontzorgen is ook bij vloeren ons motto

Het uitzoeken van een vloer is geen alledaagse klus. Je moet een keuze maken tussen verschillende kleuren, uitvoeringen, (plank)afmetingen en de keuze die je uiteindelijk maakt, heeft grote effecten op de totale uitstraling van je interieur. We hebben het dus niet over zomaar een keuze…. Daar waar mogelijk bieden wij uiteraard een helpende hand. Over smaak valt niet te twisten, maar als het gaat om de wijze van leggen en afwerken, het opnemen van de juiste maten en het afleveren van de vloer, dan is onze hulp vanzelfsprekend. Durf je het niet aan om de vloer zelf te leggen, of heb je gewoon geen tijd om dit te doen, dan staat we ook voor je klaar. Van de ondervloer tot aan de laatste afwerkplint wordt voor je geregeld en natuurlijk voeren we al het afval keurig netjes af.

Wil je de vloer zelf leggen, dan is de levertijd minimaal. Uiteraard leveren we de vloer ook in dit geval zonder bezorgkosten thuis af. (en dan stoppen we natuurlijk niet bij de voordeur, maar brengen we de vloer tot in de ruimte waar deze komt te liggen) Als wij ook het leggen mogen verzorgen, dan hoeft de wachttijd niet langer dan één of twee weken te zijn. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze winkel…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!