Sikkens

Waarom naar een Erkend Sikkens Specialist?

Simpelweg, omdat U alleen dan weet, dat U voor uw Sikkens producten aan het juiste adres bent! BEKU is al vele jaren Erkend Sikkens Specialist en U kunt bij ons dus prima terecht voor advies en voor een bijzonder ruim assortiment Sikkens verven. Onze medewerkers worden ieder jaar met behulp van verschillende producttrainingen bijgeschoold. Zeker als het gaat om de milieu-eisen, die bij de hedendaagse verven veel invloed op de verwerking hebben, is het volgen van deze trainingen een must.

Rubbol XD is vernieuwd!

Rubbol XD Gloss is vernieuwd! Hierdoor is XD nu ook makkelijker verwerkbaar voor de particulier, zonder dat het zijn extreme duurzaamheid van circa 10 jaar (!) is verloren. Rubbol XD is een bijzonder hoogglanzende aflak voor buiten gebruik, die mede door zijn langdurige hoge glansgraad, een extreem hoge duurzaamheid heeft. En dit betekent direct dus weer minder snel onderhoud.

Sikkens Rijks Kleuren

Sikkens is als fabrikant van professionele vakverven, nauw betrokken geweest bij de totale Renovatie van het Rijksmuseum in Amsterdam. In een jarenlang durend onderzoek, heeft Sikkens de originele kleuren gereconstrueerd, zoals deze bij de opening van het museum in 1885 waren gebruikt. Lees meer…

Sikkens verf mengen; klaar terwijl U wacht!

Alle Sikkens verven worden uiteraard voor u op kleur gemengd. Dit doen wij op, door Akzo Nobel gecertificeerde, professionele mengmachines. Product- en kleurkwaliteit zijn door het gebruik van de juist mengpasta’s verzekerd. Alleen zo heeft het eindresultaat de kleuren en duurzaamheid die u wenst.

We maken van iedere klant graag een archief aan…

Daar waar we kunnen helpen, doe we dat uiteraard! Zo onthouden wij graag welke soort verf we voor U hebben gemaakt. We maken voor iedere klant een archief aan, waardoor U er zeker van kunt zijn, dat wij uw gegevens in een later stadium eenvoudig terug kunnen vinden. Heeft U zelf geen ‘voorbeeld-blik’ meer staan, vinden wij dus zo uw gebruikte verf en uiteraard ook de gebruikte kleur terug…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!