Sigma

Sigma Select Gold

In 2012 heeft BEKU Krommenie als één van de weinige verfspeciaalzaken in Nederland, het prestigieuze ‘Sigma Select Gold’ label gekregen. Dit betekent niets minder, dat BEKU het complete kleurconcept en het meest uitgebreide assortiment van Sigma Coatings voert. Onze expertise op het gebied van Sigma Coatings-verven, toepassingen en kleur, is dus nog groter geworden!

In onze vernieuwde verfafdeling, vindt U verschillende kleurenwanden. We bieden U hiermee een assortiment kleuren, zoals U deze niet vaak tegenkomt. Naast de bekend ‘kleurstripjes’, met daarop meerdere kleine kleurvoorbeelden per stripje, hebben wij ook 3 wanden met A4 en A5 stalen. Extra grote kleurstalen, die de werkelijke kleur veel beter weergeven, dan de genoemde kleurstripjes. Iedere kleur is in elke kwaliteit verf te maken, dus ook in alle professionele verven van Sigma Coatings.

Maak ook kennis met Sigmapearl Clean Matt!

Waarschijnlijk de best reinigbare matte muurverf ter wereld. Uniek in zijn segment, want bij veel andere matte muurverven, poetst U de matte kwaliteit compleet weg, op het moment dat U een vlek probeert weg te halen.

Sigmapearl Clean Matt is leverbaar in 2.5 liter, 5.0 liter en 10 liter en is naast standaard wit, ook op kleur gemaakt.

De unieke eigenschappen van Sigmapearl Clean matt op een rij:

 • Erg prettig verwerkbaar
 • Egaal mat eindresultaat
 • Glanst na het reinigen niet op*
 • Schrobvastheid klasse 1 conform EN 13300

(* = Na een doordroogtijd van 30 dagen)

Meer info over Sigmapearl Clean Matt vindt je op www.doekjeeroverklaar.nl en een spectaculaire demo vindt je hier.

Sigmatin DGL

Nieuw bij BEKU is Sigmatin DGL. Deze soepel verwerkbare, matte muur- en plafondverf is de professionele tegenhanger van alle ander witte muurverven. Inderdaad; hij is duurder dan een eigen merk van de bouwmarkten… Maar eenmaal het verschil gemerkt/gevoeld/gezien, dan hoeven wij er niets meer aan toe te voegen!

Aantrekkelijk geprijsd…

Sigmatin DGL is leverbaar in emmers van 10 liter in wit en wordt zonder meerprijs gemengd in lichte kleuren. En de prijs… Normaal €119,50 bij BEKU €84,95!

Vernieuwde S2U Allure Gloss

Wat wilt U het liefst? Een schitterend eindresultaat en een maximale levensduur. Sigma S2U Allure Gloss biedt beide! Niet alleen beschermt het tot wel 10 jaar. Ook behoudt het zijn kleur en glans beter dan ooit.Bovendien is S2U Allure Gloss bijzonder licht verwerkbaar. En dankzij de prachtige aanvangsglans heeft u direct eer van uw werk.
Dus met Sigma S2U Allure Gloss bent U straks voor jáááááren klaar. Gegarandeerd.

De belangrijkste voordelen van de vernieuwde Sigma S2U Allure Gloss:

 • Zeer hoge duurzaamheid
 • Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
 • 10 jaar ‘schildervrij’ garantie mogelijk
 • Minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten
 • Soepele verwerking, eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen
 • Vanaf 0 graden Celsius te gebruiken
 • Langdurig glans- en kleurbehoud
 • Zeer hoge, bolle glans
 • Mooie vloei

Dual Guard System

Sigma S2U Allure Gloss is extra duurzaam dankzij de toevoeging van het door Sigma ontwikkelde Dual Guard System (DGS). Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging.

Bekijk hier een informatiefilmpje over het unieke Dual Guard System

S2U Nova; topkwaliteit op waterbasis!

Niet meer uit ons assortiment weg te denken; de gehele serie S2U verven van Sigma Coatings. S2U heeft meerdere bijzondere kwaliteiten, stuk voor stuk met zijn eigen identiteit en eigenschappen. S2U Nova is de binnen-kwaliteit. Binnen schilderen we alleen nog maar met waterbasis en S2U Nova is in dit segment op vele fronten de koploper. De voordelen van S2U Nova:

 • Dé keiharde lak voor binnen
 • LTA+ technologie beschermt tegen slijtage en vette vingers
 • Polyurethaan verbetert krasresistentie
 • Eenvoudige verwerking zorgt voor een schitterend resultaat
 • Kleuren blijven fris
 • Watergedragen en geurarm, dus beter voor de leefomgeving

S2U Nova met LTA+ technologie

LTA+ vraagt om een extra uitleg; de meeste mensen die eerder met waterbasis verf hebben gewerkt, dis weten hoe belangrijk de verwerkbaarheid is. S2U Nova is een begrip als het gaat om de verwerkbaarheid. Maar er is naast de verwerkbaarheid een ander probleem geweest, wat kenmerkend was voor verf op waterbasis; kale plekken op plaatsen waar de verf zelf regelmatig werd aangeraakt. Denk hierbij aan keukenkastjes, of deuren. De gebruikte LTA+ technologie is dé oplossing voor het probleem, waarbij huidvetten de verf ‘week’ maken. Iedere keer wanneer de deur wordt vastgepakt, blijft er huidvet op de verf achter en op den duur wordt de verf week en beschadigd deze veel sneller.

LTA+ staat voor Lipophobic Technologie voor polyurethaan-acrylaten en polyurethaan-alkydemulsen en zorgt voor de bescherming tegen dit probleem. S2U Nova is de enige verf met LTA+ technologie.

We maken van iedere klant graag een archief aan…

Daar waar we kunnen helpen, doen we dat uiteraard! Zo onthouden wij graag welke soort verf we voor U hebben gemaakt. We maken voor iedere klant een archief aan, waardoor U er zeker van kunt zijn, dat wij uw gegevens in een later stadium eenvoudig terug kunnen vinden. Heeft U zelf geen ‘voorbeeld-blik’ meer staan, vinden wij dus zo uw gebruikte verf en uiteraard ook de gebruikte kleur terug…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!