Dimago

Dimago, ons exclusieve eigen kwaliteitsmerk…

Het assortiment wat onder de naam dimago leverbaar is, breidt constant uit. Dimago is exclusief verkrijgbaar bij alle Verf & Wand en Decohome winkels in Nederland en is kwalitatief hoogstaand! Naast tapijten, gordijnen (deze leveren wij niet), behang en raamdecoratie, is er ook een zeer breed assortiment verven. De verflijn is hoofdzakelijk bedoeld voor gebruik binnenshuis. De hoog- en zijdeglans lakken zouden buiten kunnen worden toegepast, maar zijn er niet specifiek voor gemaakt, zoals andere verven dit wel zijn.

Waterbasis leverbaar vanaf 0.25 liter én op kleur gemaakt!

Ook dimago is uiteraard leverbaar in een goed verwerkbare en kwalitatief goede waterbasis uitvoering. Ondanks dat verschillende mensen nog echt een afkeer hebben tegen waterbasis, groeit het aantal voorstanders snel. Niet zo gek, want de meeste waterbasis verven van dit moment, zijn prima verwerkbaar. Tel daarbij de voordelen van waterbasis op en de conclusie is gemaakt; binnen schilder je met waterbasis, want dit is goed voor de leefomgeving en is daarnaast ook minder belastend voor het milieu.
Vanaf februari 2015 is het assortiment waterbasis van dimago weer uitgebreid; Wij leveren nu direct uit voorraad zowel hoog- als zijdeglans en kunnen dit voor je mengen in verpakkingen van 0.25 liter, 0.5 liter en 1.0 liter. Dus ook als je maar een klein projectje wilt schilderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het assortiment dimago verf is erg compleet. Naast normale latex is er ook een vochtbestendige acryllatex en een extra matte latex. De laatste wordt geleverd uit de collectie ‘New Traditionals’. In de aflakken heeft u de keuze uit hoogglans, zijdeglans en extra mat (ook New Traditionals) op terpentinebasis en een zijdeglans op waterbasis.

Dimago wordt altijd op kleur gemaakt en is leverbaar in alle mogelijke verpakkingsmaten, zelfs in 0,25liter aflakken.
Een belangrijk verschil van de aflakken van dimago, zijn de uitstekende vloeiing en de hoge kras- en slijtvastheid.

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!