De afdeling

Onze verfafdeling is écht een afdeling op zich. We hebben er voor gekozen om een soort shop in shop te maken, waarbij je echt niet om het artikel verf heen kunt. We hebben, net als in heel veel andere artikelgroepen die wij leveren, ook in verf een duidelijk standpunt; alle verf die wij verkopen, moet makkelijk te verwerken zijn, kwalitatief goed tot hoogstaand zijn (dus geen goedkope en dus minder goede kwaliteiten) en er moet voor iedereen een goede keus beschikbaar zijn. Niet iedereen heeft de ruimte om altijd maar met het beste van het beste te werken, dat realiseren wij ons uiteraard ook.

In onze afdeling beschikken we over maar liefst drie grote kleurenwanden; Sigma, Histor ONE en Flexa PURE. Kleur kiezen was hierdoor nog nooit zo (leuk en) makkelijk… Daarnaast staat er een lekkere grote tafel, stoelen als er even moet worden gewacht en is de koffie in een handomdraai klaar!

Al vanaf 2005 beschikte we over de ‘Pure’ kleurenwand van Flexa, die het kiezen van de juiste kleuren stukken makkelijker maakte. Uiteraard hebben we deze wand behouden, al hebben we er wel voor gekozen, om deze wand in een nieuwe en iets kleinere uitvoering te plaatsen. Daarnaast hebben we nu de Kleurenwand van Histor ‘One’ staan en kunnen we met trots vertellen, dat we de allernieuwste kleurenwand van Sigma hebben staan. In deze wand vindt U niet alleen veel kleuren, maar kunt U ook zien, wat voor een effect de glansgraad op een bepaalde kleur heeft. De kleur van matte verf kan totaal anders zijn, dan dezelfde kleur in hoogglans…

De uitbreiding van onze verfafdeling heeft als direct gevolg gehad, dat wij het prestigieuze label ‘Sigma Select GOLD’ in ontvangst hebben mogen nemen. BEKU is hiermee één van de slechts enkele verfspeciaalzaken in heel Nederland, die dit label mogen dragen; voor ons uiteraard een erkenning voor onze jarenlang opgebouwde kennis van het merk Sigma Coatings.

Aangezien het milieu in ons totale verfassortiment een bijzonder belangrijk aspect is en dit in de toekomst alleen maar belangrijker zal gaan worden, hebben we tijdens de voorbereidingen van de verbouwing ook direct besloten, dat het milieu in onze verfafdeling ook centraal moet staan. Zo hebben we voor een groot deel van de stellingen gekozen voor steigerhout. Dit houtsoort is extreem snel groeiend en uiteraard FSC-goedgekeurd. Daarnaast hebben we alle tl-verlichting vervangen voor LED. U vindt in de hele afdeling niets anders meer, dan LED-verlichting.

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!