Boonstoppel

Boonstoppel; de verf met het grootste verleden…

Eenmaal een blik Boonstoppel verf in handen gehad, ervaart u direct het authentieke gevoel dat dit meer dan eeuw oude merk uitstraalt. In 1890 opgericht en vooral bekendheid gekregen met de ‘standverven’. De standverf is een kwaliteit die nog steeds wordt gefabriceerd, maar doordat de technologie niet heeft stilgestaan, is ook Boonstoppel meegegaan met de kwaliteits- en milieueisen van deze tijd.
Wij leveren verschillende soorten grondlakken en zowel hoog-, als zijdeglans aflakken. Allemaal exact op kleur gemaakt en uit voorraad leverbaar.

Ons assortiment

Naast de ‘normale’ grondverf, hebben we ook een universele (multiprimer) en een sneldrogende grondverf. Ook deze worden op kleur gemaakt, iets wat u ook in staat stelt, om de gekozen kleur eerst in grondverf uit te proberen. Mocht de kleur nog niet helemaal zijn, zoals u in gedacht had, kunnen we de aflak nog aanpassen…
BEKU biedt met Boonstoppel een zeer compleet assortiment echte aflakken aan. Een assortiment dat bestaat uit een hoog- en een zijdeglanzende SB kwaliteit en een extreem duurzame hoogglans onder de naam Exqua d’or.

Kennis van zaken

Waar het om draait is… Kennis!
Zoals met zoveel producten binnen ons assortiment, draait het ook bij Boonstoppel om de juiste kennis. De verven van Boonstoppel hebben stuk voor stuk een eigen toepassing. U kunt er bij ons op vertrouwen, dat u de juiste verf voor úw klus krijgt geadviseerd.

We maken van iedere klant graag een archief aan…

Daar waar we kunnen helpen, doe we dat uiteraard! Zo onthouden wij graag welke soort verf we voor U hebben gemaakt. We maken voor iedere klant een archief aan, waardoor U er zeker van kunt zijn, dat wij uw gegevens in een later stadium eenvoudig terug kunnen vinden. Heeft U zelf geen ‘voorbeeld-blik’ meer staan, vinden wij dus zo uw gebruikte verf en uiteraard ook de gebruikte kleur terug…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!