Steigerbuizen

Supersterk en helemaal van deze tijd; steigerbuizen!

Met onze sterke buisverbinders en buizen maakt u in een handomdraai de mooiste meubels of andere gewenste constructies. De verbinders worden eenvoudig op de buizen gemonteerd, door de stelschroef in de buisverbinder met een inbussleutel aan te draaien. Hierdoor ontstaat een ijzersterke constructie.

Eindeloos combineren

De mogelijkheden lijken wel oneindig! Het assortiment is ook goed te combineren met ons steigerhout. Hierdoor maakt u snel stijlvolle en eigentijdse meubels zoals tafels, banken en kasten. Maar ook andere praktische constructies met een stoere uitstraling zijn snel gemaakt. Wat denkt u van gordijnroedes, kapstokken, hekwerken, overkappingen etc.? Dit modulaire product laat zich in haar mogelijkheden niet beperken.

Voor binnen en buiten

Doordat de verbinders en buizen zin afgewerkt met een hoogwaardige zinken toplaag kunt u deze zowel binnen als buiten gebruiken. Wij hebben alvast enkele verrassende ideeën uitgewerkt. Wat te denken van bijvoorbeeld een stoere bank en tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Een blikvanger voor u en uw gasten en met trots door u zelf gemaakt.

Direct uit voorraad leverbaar

De steigerbuizen en alle verbindingen hebben wij ruim voldoende in voorraad. Als u eenmaal uw meubel heeft uitgekozen of eventueel zelf heeft ontworpen, dan kunt u dus direct aan de slag. Het enige gereedschap dat u nodig heeft, is een ijzerzaag en een inbussleutel… Bent u niet in staat om de (lange) buizen zelf te vervoeren, dan brengen wij deze uiteraard graag én kosteloos netjes bij u thuis.

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!