Onze service

Op onze site kunt u verschillende werktekeningen vinden. Deze tekeningen geven een goede indruk van hoe de meubels in elkaar moeten worden gezet. Daarnaast staat er op iedere tekening een boodschappenlijst, zodat u niet hoeft te zoeken naar wat u allemaal nodig hebt.

Onze zaaglijsten…

Alsof het nog niet genoeg is, hebben wij ook een lijst met de exacte zaagmaten toegevoegd! Met behulp van de boodschappenlijst én de zaaglijst, wordt het zelf maken van uw meubels een wel héél eenvoudige klus! Zoals u van ons mag verwachten, zoeken wij de benodigde materialen netjes bij elkaar en leveren dit op ieder moment van de week kosteloos netjes thuis af. Alle materialen zijn ruim voorradig en levertijden zijn dan ook minimaal. U kunt aan uw klus beginnen wanneer het ú uitkomt…

100% Service…

Toch kan het altijd makkelijker!
BEKU zaagt alle meubels exact voor u op maat en ook dat kost u helemaal niets! We leveren dus keurig netjes een pakket op maat gezaagd hout af, met daarbij de benodigde (zelfborende) schroeven. Uiteraard adviseren wij u graag ook over de verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw meubel(s). Als u niet de mogelijkheden heeft om het hout zelf te vervoeren, dan regelen wij dit voor u; GRATIS!
(in het gebied tussen de Zaanstreek en Groot Alkmaar)

Om een overzicht te krijgen van de meubels die wij standaard in ons assortiment hebben, klik hier. Mocht het zo zijn, dat het meubelstuk dat u zoekt niet in ons standaard assortiment te vinden is, dan betekent dit niet dat we deze niet kunnen maken. Integendeel; we kunnen zo goed als alles maken!

Als u de exacte zaagmaten aanlevert van wat voor meubel dan ook, dan verzorgen wij de rest. Uiteraard ontvangt u vooraf een keurige offerte…

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!