De allermooiste stijldeuren

Ons assortiment; nu nog ruimer!

Stijldeuren… het zijn wellicht de meest verkochte schuifdeuren sinds 2009 (inderdaad; al vanaf een jaar na de introductie!). Stijldeuren zijn hot! En dat is dan ook de rede dat we constant met onze fabrikanten om tafel zitten, om ons assortiment stijldeuren zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de vragen vanuit de markt. Mede hierdoor kunnen we U ook nu (februari 2014) weer een uitbreiding aankondigen…

BEKU biedt u de ruimste keuze in schuifdeuren- en kastinterieurs op maat. En dat geldt ook zeker voor onze stijldeuren, want met de keuze uit 15(!) verschillende uitvoeringen, die leverbaar zijn in maar liefst 32(!) verschillende dessins, durven we rustig te zeggen dat ons assortiment bijzonder compleet is…

Vooral uniek zijn de nieuwe vergrijsde houtdessins en de 7 nieuwe structuren, uiteraard leverbaar in de kleuren van deze tijd. Maar ook de 5 hoogglanskleuren zijn prachtig!

Topkwaliteit… zoals altijd!

Onze stijldeuren kenmerken zich door de robuuste massieve uitstraling. Anders dan bij de overige deursystemen, heeft dit systeem geen omlijsting om de panelen, maar zijn de deuren vervaardigt uit 22mm dik MDF.

Nieuwe maximale hoogte!

Tot en met mei 2012 was het (helaas) niet mogelijk, om stijldeuren hoger dan 2530mm te fabriceren. Mede door nieuwe technieken, kunnen we vanaf juni 2012 wél hogere deuren leveren. 2800mm is het maximum…en dus is ook de nieuwbouw van tegenwoordig geen enkel probleem meer.

Ook achter Stijldeuren passen onze interieurs…

Ook achter onze stijldeuren horen op maat gemaakte kastinterieurs. En uiteraard worden deze perfect op elkaar afgestemd. Maar ook als u een bestaand kastinterieur (of inbouwkast) heeft, dan kunnen wij uw kast eenvoudig ‘omtoveren’ tot een prachtige schuifwand op maat, met een bijzonder exclusieve uitstraling.

Voor meer informatie verwijzen wij U graag naar onze speciale schuifwanden-website; www.schuifwandenopmaat.nl

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!