Schuifdeuren

Wij zien uw kast echt als twee onderdelen; het interieur en de deuren. De combinatie van deze twee elementen vormen samen de kast. Hoewel de uitstraling (de kleur en afwerking) van een interieur niet mag worden onderschat, is toch vaak de praktische kant doorslaggevend. Hoe anders is dit bij de keuze van het deursysteem.
De deuren staan over het algemeen in direct ‘contact’ met de ruimte waarin de kast staat. Hierdoor is bijvoorbeeld de kleur van de deuren een belangrijk punt. Toch is de kleur tegenwoordig niet meer de enige belangrijke factor.

Het begint bij de uitstraling

Het assortiment deuren zoals we dit tegenwoordig kunnen leveren, lijkt in de verste verte niet meer, op dat van bijvoorbeeld 10 jaar geleden. De eerste vraag over het uiterlijk van de deuren, gaat tegenwoordig over ‘de stijl’ van de kamer. Is deze modern of juist klassiek. Hoe tegenstrijdig ook; klassiek is helemaal in!

Klassiek… … of juist modern?

35 verschillende deuren…Oneindig veel keus!

Kiest u voor deuren mét, of juist voor deuren zonder een omlijsting. En als u voor deuren met omlijsting kiest, vindt u het dan bijvoorbeeld ook niet mooi om een deur in twee kleuren uit te voeren? Het zijn van die punten, die in een gesprek bij ons in de winkel vanzelfsprekend zijn. U kunt immers vooraf niet weten, wat er allemaal mogelijk is… In totaal heeft u bij ons de keuze uit maar liefst 35 verschillende deuren. Van deze 35 modellen, zijn er vervolgens weer 16 waarbij u de deuren in meerdere kleuren (vlakken) kunt verdelen. De deuren krijgen hierdoor een extra persoonlijke uitstraling. Het is simpelweg niet mogelijk, om alle mogelijkheden te laten zien. Niet op ons site en niet in een brochure. Maar ook niet in onze winkel…

Bijzondere opstellingen

En dan hebben we de ‘aparte’ opstellingen nog. Heeft een schuin dak, wilt u de kast in een hoekopstelling, of gaat het om hele lage- of hele hoge deuren? Werkelijk alles is mogelijk! Voor op zolder, in de slaapkamer, het kantoor de hal of in de woonkamer, het kan allemaal! We nodigen u van harte uit in onze showroom en nemen ruim de tijd om u te vertellen en te laten zien wat waartoe we in staat zijn. De koffie staat altijd klaar!

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!