Laatste nieuws

Welkom bij het laatste nieuws op het gebied van onze Schuifwanden- en kastinterieurs op maat! Hier vindt u alle veranderingen die er toe doen…
Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze schuifwanden-website. Lees meer…

Nieuw in het voorjaar 2014

Het assortiment deurvullingen is continu in beweging. Er verdwijnen af en toe wat kleuren en er komen kleuren bij. Maar de wijziging in ons assortiment, van het voorjaar van 2014 is redelijk uniek te noemen; meer dan 70% van de bestaande kleuren komen te vervallen en worden ingevuld door allemaal nieuwe, eigentijdse kleuren. Op zich heel goed, want kleuren veranderen steeds en met de tijd meegaan is dus noodzakelijk. Enige minpuntje is wel, dat de stap zo groot is, dat er ook mensen een keuze hebben gemaakt en wij deze keuze niet meer kunnen aanbieden. In dat geval moet er dus helaas een nieuwe keuze worden gemaakt en dat hadden wij liever anders gezien….

Nieuw vanaf maart 2013

In de tweede week van maart zullen wij onze geheel nieuwe schuifwanden-website lanceren! www.schuifwandenopmaat.nl was op meerdere fronten aan vernieuwing toe. De nieuwe site is een stuk interactiever als de oude (we zullen makkelijker en dus sneller nieuwtjes bekend kunnen maken) en door de grotere foto’s ook een stuk duidelijker en overzichtelijker.

Nieuw vanaf juni 2012

Na het vergroten van ons assortiment Schuifwanden- en kastinterieurs op maat in maart van dit jaar, volgt in juni de volgende uitbreiding. En wederom niet een kleine uitbreiding. Naast nieuwe profielen (omlijstingen) komen er een groot aantal nieuwe dessins in de deurvullingen bij en veranderen de maximale afmetingen van onze Stijldeuren. Een overzicht:

  • De merknaam ‘Stanley’ komt te vervallen. Alle profielen die onder dit merk werden gevoerd, worden ondergebracht bij het merk Raffito. Ook alle Stijldeuren worden nu onder Raffito geproduceerd
  • Er komen direct ook twee nieuwe profielen bij. De teller staat bij Raffito nu op 7 soorten
  • Een flinke wijziging in het aantal dessins. Vele nieuwe kleuren, maar ook een aantal afvallers…
  • Stijldeuren zijn vanaf nu leverbaar tot 280cm hoog! Nieuwbouwmaten vormen dus geen enkel obstakel meer!

Nieuw vanaf oktober 2012

Het assortiment Schuifwanden staat niet stil… nooit! Hebben we in juni nog kunnen aangeven, dat onze stijldeuren voortaan ook tot 280cm hoog gemaakt kunnen worden, is nu het assortiment Stijldeuren (dus de modellen en de kleuren) flink uitgebreid! Vanaf nu leveren wij maar liefst 15 verschillende Stijldeuren, die allemaal in 22 (!) kleuren leverbaar zijn. De keus is aan u!

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!