Kastinterieurs

Wit, of toch een mooie warme kleur?

Niet alleen in de mogelijkheden wat betreft Schuifdeuren is er een hoop veranderd. Ook in interieurs is zo goed als alles mogelijk! Was ‘het inwendige’ van de kast voorheen standaard wit, is nu alleen de keuze in kleuren al iets waarover het nodige moet worden nagedacht. We kunnen er ook simpelweg niet omheen; kleur doet iets met uw interieur!

De juiste indeling

Om tot een juiste indeling van uw interieur te komen, beginnen we bij de basis. Hang, leg en lades. Deze onderdelen zijn bij de meeste kastinterieurs onmisbaar, tenzij het om een opbergkast voor de berging of garage gaat. Om na te kunnen gaan of een kastinterieur gaat voldoen aan uw wensen, is het handig om te weten hoeveel ruimte deze onderdelen in uw bestaande kasten in gebruik nemen. Pas als we de basisinrichting ‘op maat’ hebben, bekijken we het assortiment accessoires. Schoenenbeugels, dassendragers, garderobeliften. Stuk voor stuk gemaakt om uw interieur te verfraaien en het u zo makkelijk mogelijk te maken…

Zoals u van ons mag verwachten, hebben we veel ervaring met het indelen van kastinterieurs. Het is iets dat we al vele jaren doen en waarin we rustig durven te zeggen, dat we hebben uitgevonden hoe een interieur het meest praktisch is. Degene die ervaring met onze werkwijze hebben, zullen beamen dat we maar één doel hebben; het leveren van een zo praktisch mogelijke kast, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Geen onnodige toeters en bellen dus…

Wij nemen graag de tijd

Het uitwerken van een interieur is iets wat tijd kost. Deze tijd nemen we dan ook graag. In een vrijblijvend gesprek en onder genot van een lekker kopje koffie (of thee) nemen we stap voor stap de verschillen met u door. Als we eenmaal een goed beeld hebben voor de uitvoering van uw wensen, maken we er een mooie kleurentekening van! En terwijl we samen aan tafel zitten, schuiven we wat met de planken, voegen een lade toe en kijken we of een achterwand echt nodig is. U kijkt met ons mee en ziet direct welke gevolgen deze veranderingen hebben op de prijs. Helderheid ten top!

Het resultaat

En dan… dan ziet u het interieur ontstaan dat precies aansluit bij uw wensenlijst. Een interieur waarbij het misschien wel overbodig is, om hier nog een deursysteem voor te plaatsen… We dagen u graag uit; Maak gebruik van onze kennis en ervaring en we ontwerpen voor iedere ruimte dé geschikte kast!

Op zoek naar inspiratie?

Maak vrijblijvend een afspraak!