Passie voor ons vak

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. In de ruimste zin van het woord, want dit geldt eigenlijk voor alles op en rond je woning. Dat is waar de meeste mensen zich ook prettig voelen en waarom we in Nederland juist zo’n mooi klimaat voor hebben. Zodra de winter over zijn hoogtepunt is, kijken we uit naar het voorjaar en naar de zomer. We willen naar buiten, de tuin in. Ramen en deuren open en heerlijk genieten van de frisse kleuren en geuren die het voorjaar ons schenkt. In de zomer leven we het liefst helemaal buiten. Voor degene die niet stil kunnen zitten betekent dit lekker actief bezig zijn. Trots zijn op het resultaat, dat je met je eigen groene vingers hebt bereikt. Anderen pakken juist hun rust in de tuin en wie geeft ze ongelijk…? Maar als de zomer bijna voorbij is, dan bewegen we maar wat graag weer naar binnen. Buiten guur en koud, binnen warm en huiselijk. We leven in een paradijs, laten we dit vooral niet vergeten. Geen seizoen is gelijk en we krijgen ieder jaar opnieuw de kans om er maximaal van te genieten. En wat is er mooier, om mee te kunnen helpen aan dat heerlijke genieten!

Vier verschillende seizoenen

De vier seizoenen buiten, ervaren wij met ons team ook als heerlijk. Het zorgt voor een perfecte afwisseling. Tijdens het buitenseizoen vult onze winkel zich met alles dat je buiten juist nodig hebt. Van bemeste tuinaarde, tot en met de meest geschikte buitenbeits, om je buitentafel goed te beschermen. Maar wat dacht je van een zeer ruim assortiment zonwering en insectenwering? BEKU is al jaren in de top van Nederland te vinden, als het gaat om de advisering, levering en montage van insectenwering.

Is de zomer voorbij en richten we ons weer op het binnenassortiment, dan doen we dit met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerders, parketleggers of een schilder; Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Krommenie en omstreken nóg mooier wonen.

Je eigen (t)huis...

Wij helpen je graag!

Je eigen thuis… Dat is wat we allemaal graag willen. En dát is waar wij je graag bij willen helpen! Met een assortiment dat is afgestemd op jouw woonwensen. Of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is… Tot snel!

T: 075-6214432
E: [email protected]