Onze vacature(s)

 

Allround Woningstoffeerder | Monteur binnenzonwering & Insectenwering

Kwaliteit is één van onze belangrijkste pijlers. Dit geldt natuurlijk ook voor de collega’s op de winkelvloer én voor de collega’s die bij de klant thuis werken. Ons onderscheidend vermogen is juist zichtbaar in de kwaliteit en die bewaken wij voortdurend met een vaste en heldere werkwijze.

Voor onze buitendienst zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandig werkende allround woningstoffeerder. We zoeken specifiek een ervaren collega voor het leggen van diverse soorten vloerbedekkingen én de installatie van raamdecoratie (binnenzonwering), insectenwering (horren) en gordijnen. Kun je ook binnendeuren monteren, dan heb je zelfs een extra stapje voor!. Ervaring is hierbij absoluut een must!

Het unieke aan onze winkel is de combinatie van doe het zelf én woninginrichting. Onze klant loopt de ene keer bij ons binnen voor 3 losse schroeven, een andere keer mogen we een vloer leggen en de ramen voorzien van nieuwe bekleding. Feit is dat wij inmiddels 28 jaar vertrouwen hebben opgebouwd en hierdoor een brede en tevreden klantenkring hebben ontwikkeld. Onze ‘maatwerk-assortimenten’ (raamdecoratie, insectenwering, gordijnen, kasten en vloeren) zijn altijd volop in beweging. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en hierdoor is het zonder meer één van onze meest uitdagende assortimenten. In onze winkel informeren we de klant over de mogelijkheden, buiten de deur nemen onze monteurs alle zorgen (en dus ook risico’s) uit handen.

Ben jij degene die op zoek is naar een baan met onderstaande specificaties, dan zijn wij de plek waar je die kunt vinden;

  • De ene keer werk je zelfstandig, terwijl je op een andere klus met collega’s samenwerkt.
  • Je bent handig en werkt dus graag met je handen.
  • Omgaan met klanten (en collega’s) én het aangaan van uitdagingen, zijn je niet vreemd.
  • Doordat de klussen niet altijd even eenvoudig zijn, ben je wel in staat om tegelijkertijd met je hoofd te werken; Je denkt op ieder moment oplossingsgericht.
  • Je werkt de klussen af, op een niveau zoals je dit zelf ook thuis zou willen hebben.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, want je bent zelf de bestuurder van je ‘eigen’ compleet ingerichte bus.
  • Omdat je ook zuinig bent op je eigen spullen, behandel jouw bus en gereedschap net zo.

Als onderdeel van ons team, maak je deel uit van een groep gemotiveerde mensen, die het de klant graag naar het zin maakt. Of het nu gaat om het mengen van de juiste kleur verf, of het uitzoeken van de best passende kleur gordijnen; we willen de klant vooral graag helpen bij zijn/haar uitdaging! De 40 uren die we per week voor je klaar hebben staan, zijn lekker, maar wel overzichtelijk gevuld. Uiteindelijk ben je op termijn zelf degene die je klussen inplant, dus over de vrijheid die je hebt hoeven we niet veel te schrijven.

Ben je iemand, óf ken je iemand die past in het bovenstaande, dan wordt het tijd om contact met ons op te nemen. Bel 075-6214432 en vraag naar Patrick Beemsterboer. Mailen kan natuurlijk ook; [email protected]

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij hebben hem!

Als jij degene bent die past in de hiernaast beschreven informatie, of als jij degene kent die hierin past, bel of mail ons dan…

T: 075-6214432
E: [email protected]