We kunnen de tuin weer in!

Het is Lente in Nederland! Wat ons betreft de mooiste / leukste / prettigste / vrolijkste tijd van het jaar! De vogeltjes fluiten en de tuin staat op knappen. En hetzelfde geldt voor onze winkel, want die staat bomvol met zo ongeveer alles wat uw klussen in en rond de tuin van u vragen…

Nieuw dit jaar is onze potgrond. We zijn namelijk overgestapt op Biologische potgrond en voorzien hiermee in de sterk toegenomen vraag. Deze soort potgrond is slechts een paar dubbeltjes duurder dan de universele potgrond die wij vorig jaar nog verkochten. De kwaliteit is top en dat is direct aan de goed gevulde zak al te zien. Vergelijk dat maar eens met de zakken van de supermarkt!

GRATIS thuisgebracht, iedere dag!

Zoals altijd brengen wij alle grond ook dit jaar weer graag bij je thuis. En ook dit jaar doen we dit helemaal zónder bezorgkosten, dus GRATIS!

Biologische Potgrond

Van Egmond Biologische Potgrond is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en heeft hierdoor de juiste lucht- en vochtverhouding voor het wortelgestel van uw planten. Daarnaast is er kalk en een organische meststof aan het mengsel toegevoegd zodat uw planten gedurende de eerste 8 tot 12 weken kunnen beschikken over de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Van Egmond Biologische Potgrond is hierdoor geschikt voor al uw terras,- perk- en vaste planten maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor uw moestuin.
Van Egmond Biologische Potgrond is gedurende het hele voorjaar en de zomer uit voorraad leverbaar bij BEKU Krommenie in verpakkingen van 40 liter.

Bemeste Tuinaarde

Van Egmond Bemeste Tuinaarde is een organisch bodemverbeterend middel op basis van veen en compost. Tuinaarde kan gebruikt worden om de bodemstructuur van uw tuin te verbeteren. Hierbij is het belangrijk om de Tuinaarde goed door te mengen met de aanwezige aarde in uw tuin en zo een homogene structuur te creëren. Zo voorkomt u ‘lagen’ waardoor wateroverlast kan ontstaan. Ongemengde Tuinaarde is nadrukkelijk niet bedoeld om direct planten of bomen in te planten. Het advies is om de Tuinaarde half om half te mengen met de aarde in uw tuin of met Potgrond.
Van Egmond Bemeste Tuinaarde is het hele seizoen bij BEKU Krommenie verkrijgbaar in verpakkingen van 30 liter.