Sigmapearl Clean Matt

De best reinigbare muurverf ter wereld!

Buiten is het inmiddels echt niet meer zo aangenaam en dus trekken we allemaal weer gezellig naar binnen… De meest voorkomende binnenklus? Het schilderen van de muren!

Het lijkt allemaal zo eenvoudig, want de muren schilderen, dat doe je met… muurverf! Maar op het moment dat je het eens bent over de juiste kleur (en dat is vaak al een uitdaging op zich), volgt de vraag over welke kwaliteit het dan zou kunnen worden. Misschien is er in muurverven wel mee mogelijk, dan in welke verfsoort ook. En dat is niet zo gek, want een muur in een slaapkamer heeft nu eenmaal andere behoeften, dan een muur in de keuken. En als we dan in muurverf ook opeens verschillende mogelijkheden hebben, als het gaat om de glansgraad van de verf, dan ziet de gemiddelde potentiele schilder door de bomen het bos niet meer…

Het juiste adres

En dan is het maar goed dat je bij ons terecht kunt! Als Sigma Selectshop GOLD, hebben we de antwoorden op al je verfvragen, dus ook op die over de kwaliteit en mogelijke glansgraad. Muurverf is echt niet zomaar een latexje.
Sigmapearl Clean Matt is een voorbeeld van een heel bijzondere soort muurverf. Uitermate goed reinigbaar en dus heel bijzonder goed geschikt voor bijvoorbeeld in de keuken en bij de eettafel. Omdat er niet eerder een betere kwaliteit latex is gevonden, durven we best te roepen, dat Sigmapearl Clean Matt waarschijnlijk de best reinigbare muurverf ter wereld is.

Testen, testen en nog eens testen

Om zoiets te kunnen roepen, moeten er uiteraard ontelbaar veel testen worden gedaan. In onderstaand filmpje zie je zo’n test.

Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van Sigmapearl Clean muurverf een GRATIS een speciale reiniger cadeau.