Sigma Amarol Gloss

Sigmacolor van toen…

Er zijn nog steeds klanten die Sigmacolor kennen. Een perfect vloeiende hoogglans aflak, speciaal voor buiten. Minder slijtvast dan bijvoorbeeld S2U gloss, maar daardoor ook een stukje aantrekkelijker geprijsd. Sigmacolor is al vele jaren geleden uit het assortiment verdwenen en echt een alternatief was niet voor handen. Was… want inmiddels heeft Amarol Gloss haar intrede gedaan en hebben we dus het perfecte alternatief weer gewoon op vooraad!

Amarol Gloss is een échte aflak en kan dus perfect worden gebruikt op bestaand schilderwerk in goede staat en uiteraard over Amarol grondverf. Is de staat van de bestaande verlagen niet goed, dan dient de ondergrond te worden voor behandeld kan het ook zijn, dat andere kwaliteiten verf meer geschikt zijn. Het is dan ook belangrijk om uw schilderwerk vooraf goed te inspecteren, zodat wij U een gedegen advies kunnen geven, over welke verf voorU de beste keuze is.

In wit en op iedere kleur gemaakt…

De verpakkingen van Amarol Gloss zijn 1 en 2,5 liter en naast wit zijn er twee basiskleuren. Uiteraard kunnen wij in deze basiskleuren iedere gewenste kleur maken en… klaar terwijl U wacht!