S2U Nova; de keiharde lak voor binnen

Sigma S2U Nova

Speciaal voor de ruimtes waarin intensief wordt geleefd. Juist op die plaatsen kies je uiteraard voor een binnenlak die tegen een stootje kan; Sigma S2u Nova met LTA+. LTA+ is een unieke, krachtige technologie met speciale bindmiddelcombinaties, die zorgen voor ultieme bescherming van je binnenhoutwerk. Het resultaat is een keiharde lak voor binnen, die bestand is tegen krassen, slijtage en vettige vingers. Weet daarbij dat S2U Nova eenvoudig te verwerken is, kleuren mooi zijn en vooral ook mooi blijven.

Het probleem; Slijtage op plaatsen die vaak worden aangeraakt

Je ziet het regelmatig rond de deurklink; vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak. Huidvetinwerking is de oorzaak. Elke keer als een deur wordt vastgepakt blijft een beetje huidvet op de verflaag achter. Dit kleine beetje vet werkt in op de verflaag en wordt hier uiteindelijk in opgenomen. Na langdurige belasting verweekt de laklaag en wordt deze zacht en plakkerig. De lak is op dat moment gevoelig voor vuilaanhechting en wordt makkelijk beschadigd.

De oplossing; Sigma S2U Nova met LTA+ technologie

S2U Nova is de lak die uitermate goed bestand is tegen de inwerking van huidvet en slijtage. Lipophobic Technologie voor polyurethaan-acrylaten en polyurethaan-alkydemulsies, oftwel LTA+. Zorgt voor deze unieke bescherming.

De LTA+ werkt als een soort schild. Een schild dat de lak beschermt tegen huidvet en dagelijks gebruik. Vet kan nauwelijks inwerken op de laklaag en deze wordt dus niet meer zacht en kwetsbaar. Naast de voordelen van LTA+, kan je bij S2U Nova ook rekenen op de sterke punten van polyurethaan-acrylaten. Deze maken de lak extra hard en krasvast. Conclusie; S2U Nova is de keiharde lak voor binnen.

GRATIS Bobble waterfles

Bij aanschaf van 1 liter S2U Nova primer en 1 liter S2U Nova aflak, ontvang je nu tijdelijk een Bobble watefles voor niets! Klik hier voor de voorwaarden.