Potgrond en vanaf nu ook Tuinaarde!

Nieuwe samenwerking met Van Egmond

Met de levering van Hendrik Jan de Tuinman potgrond, trokken wij jarenlang klanten vanuit de verre omtrek. Iets wat niet realistisch lijkt, zeker met alle ‘potgrond 10-daagse’ en ‘potgrond-inlaad-dagen’ van onze collega’s. Hoe vreemd ook; potgrond is een artikel waarbij kwaliteitsverschil zó duidelijk zicht- en merkbaar is, dat juist door de onbetwiste kwaliteit van Hendrik Jan de Tuinman Potgrond, klanten graag een stukje omreden. Toch is er jammerlijk een eind gekomen aan dit artikel van Hendrik Jan…

Aangezien wij voor onze hele assortiment grote waarde hechten aan kwaliteit, hebben wij goed gezocht en met zekerheid ook gevonden! En naast de levering van een nieuwe kwaliteit potgrond, is meteen ook de weg naar tuinaarde gevonden, iets wat al veel langer een veel gevraagd artikel was. Van Egmond uit Amsterdam levert enkel en alleen topkwaliteit grondstoffen, waaronder dus vanaf heden onze potgrond en tuinaarde.

Universele Potgrond

Van Egmond Universele Potgrond is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen en heeft hierdoor de juiste lucht- en vochtverhouding voor het wortelgestel van uw planten. Daarnaast is er kalk en een standaardbemesting aan het mengsel toegevoegd zodat uw planten gedurende de eerste 4 tot 6 weken kunnen beschikken over de juiste hoeveelheid hoofd- en spoorelementen. Zodoende is Van Egmond Universele Potgrond geschikt voor onder andere kamer- en terrasplanten, maar kan het ook gebruikt worden voor perk, balkon en vaste planten. De universele potgrond leveren wij in zakken van 40 liter. Per zak voor €3,49 en 4 zakken voor slechts €12,50!

Bemeste Tuinaarde

Van Egmond Bemeste Tuinaarde is een organisch bodemverbeterend middel op basis van veen en compost. Tuinaarde kan gebruikt worden om de bodemstructuur van uw tuin te verbeteren. Hierbij is het belangrijk om de Tuinaarde goed door te mengen met de aanwezige aarde in uw tuin en zo een homogene structuur te creëren. Zo voorkomt u ‘lagen’ waardoor wateroverlast kan ontstaan. Ongemengde Tuinaarde is nadrukkelijk niet bedoeld om direct planten of bomen in te planten. Het advies is om de Tuinaarde half om half te mengen met de aarde in uw tuin of met Potgrond. Bemeste Tuinaarde leveren wij in zakken van 30 liter. Per zak voor €1,59 en 10 zakken voor slechts €12,50!

Onze service…? Bijna onbegrensd!

Naast kwaliteit, is ook service één van onze pijlers. En ook dat is zelfs in onze potgrond en tuinaarde terug te vinden; Iedere zak, dus ook één enkele zak, brengen wij iedere dag en zonder extra kosten bij je thuis! (Krommenie e.o.) Daarnaast zijn beide kwaliteiten ook nog eens extra scherp geprijsd, vooral bij een aantal zakken.