Woonmaanden; Smart Home maanden!

De woonmaanden zijn dit jaar (door Luxaflex®) uitgeroepen tot Smart Home Maanden! En dat betekent dus extra aandacht voor PowerView® Met PowerView® bedien je de raamdecoratie met een afstandsbediening, of zelfs met je smartphone. Gemak staat natuurlijk voorop, maar PowerView® is veel meer dan alleen gemak!

Met de PowerView® Pebble-afstandsbediening of de wandhouder, kun je snel, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie of combinaties van raambekleding afstellen.

Voor het ultieme gemak kies je de PowerView® Hub. Deze vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Zo is het dus mogelijk om raambekleding met een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App en te koppelen met je Home Automatisation, zoals Apple Homekit, Google assistant en Amazon Alexa.

Tijdens de woonmaanden 2019 (t/m 6 december 2019) ontvang je verschillende onderdelen van het PowerView® assortiment GRATIS;

  • Bij aanschaf van twee PowerView® gestuurde producten, ontvang je geheel GRATIS de Remote Kit t.w.v. €71,00. De Remote Kit is een afstandsbediening inclusief  Pebble® (mooie houder voor de afstandsbediening, voor als je deze los op de tafel wilt laten liggen), of handige wandring.
  • Bij aanschaf van drie PowerView® gestuurde producten, ontvang je de Hub Kit 2.0 helemaal GRATIS! Deze Hub Kit 2.0 (t.w.v. €229,00) is de koppeling van je raamdecoratie met je smartphone of tablet. In combinatie met de PowerView® app heb je oneindig veel voor te programmeren mogelijkheden én bedien je de producten dus met je telefoon!

Wil je meer infomatie over PowerView® óf wil je gebruik maken van het aantrekkelijke aanbod voor deze maand, kom dan vrijblijvend langs in onze winkel. Heb je echt concreet vragen of wensen, dan raden we aan om een afspraak te maken, zodat wij kunnen zorgen dat er iemand écht beschikbaar voor je is.