Nieuws van Quick Step

Quick Step introduceert; Impressive!

Dé woonmaand van het jaar is inmiddels voorbij, maar dit betekent niet dat er opeens geen nieuws meer te vertellen is… Quick Step lanceert namelijk een volledig nieuwe collectie laminaatvloeren; Impressive!

Quick-Step Impressive is een collectie laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. En dat is niet alles: dankzij een unieke waterafstotende ‘HydroSeal’ coating ogen de Impressive laminaatvloeren niet alleen prachtig, maar zijn ze ook het best tegen water bestand van alle laminaatvloeren die ooit zijn gemaakt. De Impressive laminaatvloeren zijn 8mm dik en vallen in slijtklasse 32. Naast deze 8mm dikke vloer, is er ook een Nóg zwaardere (slijtklasse 33) uitvoering van 12mm dik; De Impressive ULTRA.

Waterdicht laminaat; Impressive ULTRA

Een laminaatvloer waterdicht maken zonder extra deklagen te gebruiken? Quick-Step slaagt als eerste in deze uitdaging. Met innovatieve technologieën worden de voegen van de Impressive Ultra-laminaatvloeren voorzien van HydroSeal, een unieke beschermende en 100% waterbestendige afwerklaag. Zo krijgt water geen kans om door de voegen te dringen.

Naast een waterbestendige afwerking heeft de Impressive Ultra-laminaatcollectie nog een ander knap staaltje innovatie in petto. Tijdens het productieproces worden de voegen in het vloeroppervlak geperst. Niet alleen goed voor de waterbestendigheid, de vloeren krijgen zo ook een unieke, authentieke look. Zowel kleurvariaties als houtnerven vloeien mooi samen met de voegen en staan garant voor een natuurgetrouwe uitstraling. Maar daar blijft het niet bij. Impressive Ultra-laminaat is ook volledig antistatisch. Het resultaat? Een vloeroppervlak dat minder stof en vuil vasthoudt. Onderhoudsgemak, check!

Vanaf 1 november staat de nieuwe collectie Impressive laminaat bij BEKU voor U klaar!