Nieuw; Spider Free®

Nieuw in ons assortiment; Spider Free®!

Er zijn maar weinig mensen die weten, dat de spinnen die ons in deze periode van het jaar nogal in de weg zitten, tot een beschermde diersoort behoren. Dit betekent dus simpelweg, dat er geen middelen voor de bestrijding van spinnen mag worden verkocht! Maar wat kun je dan tegen die vervelende spinnenwebben en lastig verwijderbare spinnenpoep doen?

Je kunt ervoor kiezen een gespecialiseerd bedrijf langs te laten komen. Zij spuiten met een middel, dat de spinnen verjaagt. Jammer voor de buren, maar jij bent er in ieder geval vanaf! Snel, doeltreffend, maar ook duur! Met Insect Clean Spider Free® kan je dit voortaan zelf heel eenvoudig en dus voordelig!

Het hele jaar vrij van spinnen!

Spider Free® is tot 6 maanden werkzaam en bij slim gebruik heb je dus het hele jaar geen last meer van spinnen en de bijbehorende vieze ontlasting. Spray bij voorkeur 1 x in het voorjaar en 1 x in het najaar en… klaar is Kees.
Spider Free® verjaagt de spinnen, zonder deze te doden. Het verbruik is circa 10-15ml p/m2 en is verpakt in een handige plantenspuit. Direct klaar voor gebruik dus. Spider Free® is vanaf heden uit voorraad leverbaar!