Najaarscampagne 2015

Het najaar gaat super voordelig van start!

Iedereen ruimt zijn spullen buiten weer netjes op en we trekken massaal weer naar binnen… Hét moment om het juist daar dus een extra gezellig te maken en nu is de mogelijkheid er nog mooi, om dit nog voor de feestdagen te realiseren! En als er dan ook nog eens een pracht van een actie aanstaande is, dan zijn er toch gewoon geen remmingen meer…?

Luxe bedieningsvormen GRATIS

Van 1 oktober tot en met 30 november 2015 ontvangt U geheel GRATIS verschillende luxe bedieningsvormen op uw rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades, Duette® Shades en Silhouette® Shades.

Welke bedieningsvorm past het beste bij U?

  • SmardCord® is inmiddels wel de meest bekende en meest gebruikte luxe bediening. De ophaalkoorden rollen vanzelf op, waardoor er geen hinder meer is van lange koorden, die op de vensterbank, de grond of zelfs in de wasbak liggen. De koorden hangen standaard op 150cm van de vloer… SmardCord® is prima te combineren met andere opties, zoals bijvoorbeeld Top down Bottom up. De meerprijs van SmardCord® is €50,00, maar is in genoemde periode dus GRATIS.
  • LiteRise® is de mooiste oplossing; De ophaalkoorden zijn vervangen voor een luxe handgreep en hinder van koorden is in dit geval dus helemaal verdwenen. LiteRise® is ook prima te combineren met bijvoorbeeld Top down Bottom up en heeft standaard ook een meerprijs van €50,00.
  • PowerRise® is de meest luxe optie; geen koorden, geen grepen, maar een elektrische bediening! Door middel van een op batterijen werkende motor en een afstandbediening, bediend U uw Plissé Shade, Duette® Shade of Silhouette® Shade. De meerprijs (motor + afstandsbediening) bedraagt normaal €218,00, maar tijdens de actie ontvangt U de motor t.w.v. €179,00 helemaal gratis!

Zoals aan iedere actie, is er ook aan deze actie een regelement verbonden:
In de periode 1 oktober t/m 30 november 2015 ontvangt de consument:

– Een gratis standaard LiteRise® bediening bij Plissé of Duette® Shades, Rolgordijnen of Horizontale Jaloezieën 25 mm.
– Een gratis standaard SmartCord® bediening bij Plissé of Duette® Shades.
– Een gratis PowerRise® bediening (standaard uitvoering, zonder afstandsbediening) bij Plissé, Duette® en Silhouette® Shades. Dit vanaf een productwaarde (zonder opties) van € 395,- (gebaseerd op de consumenten adviesprijs, incl. btw).

De spelregels van de actie:

De actieperiode is van 1 oktober t/m 30 november 2015.
Projectorders zijn uitgesloten.
De bedieningen zijn standaard, Top Down / Bottom Up en andere opties geven een meerprijs.