Luxaflex® Voorjaarscampagne 2015

Luxaflex® Voorjaarscampagne 2015

De komende weken staan de vorig jaar geïntroduceerde bedieningsvormen weer in de schijnwerpers. En hoe… Tijdens de voorjaarscampagne ontvang je namelijk verschillende bedieningsvormen voor niets! En als we je vertellen, dat hier zelfs een elektrische bedieningsvorm (PowerRise®) ter waarde van €179,00 bijzit, dan hoeven we verder niet meer uit te leggen dat het hier om een unieke acte gaat…

Geen actie zonder een aantal (kleine) voorwaarden…

Er zijn uiteraard een aantal punten waaraan uw opdracht dient te voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de voordelen van onze voorjaarscampagne:

  • De gratis bedieningsvormen worden alleen toegekend aan bestellingen die plaatsvinden tussen 1 mei 2015 en 30 juni 2015. Laten we er samen wel rekening mee houden, dat wanneer je op 30 juni aangeeft iets te willen laten inmeten, dat dit redelijk krap wordt…
  • Je ontvangt een gratis LiteRise® bediening bij Plissé of Duette® Shades, rolgordijnen of 25mm horizontale jaloezieën.
  • Je kunt ook kiezen voor een gratis SmardCord® bediening op Plissé en Duette® Shades.
  • Vanaf een productwaarde van €395,00 ontvang je één gratis PowerRise® bediening bij Plissé, Duette® en Silhouette® Shades. Het betreft hierbij de standaard uitvoering, zonder afstandsbediening.

Leuk die gratis bedieningsvormen, maar wat gebeurd er nu met bijvoorbeeld de plaatsingskosten?

Hier kunnen we kort en bondig over zijn; helemaal niets! Onze vaste werkwijze is en blijft vast; het inmeten en monteren doen wij GRATIS!