Intirio GENT; dé vakbeurs!

Intirio GENT 1-4 februari 2015

Vanaf 1 tot en met 4 februari 2015 was het Belgische Gent weer het middelpunt van ‘woning-inrichtend Nederland’; Intirio GENT! Doordat Nederland zelf geen beurs als deze meer heeft, wordt Gent in het eerste weekend van februari altijd een beetje als Nederland gezien. Dit neemt niet weg, dat er naast veel Nederlandse fabrikanten, ook heel veel aanbieders uit andere landen te vinden zijn.

In 2014 presenteerde Luxaflex® haar nieuwe collectie Duette® Shades. Aangezien dit product over het hele jaar toch wel veruit het meest verkochte Luxaflex® product genoemd kan worden, was 2014 dus direct een belangrijk jaar. In Oktober volgde vervolgens ook de Plissé Shades en dus waren de twee toppers beide in één jaar de aandachtstrekkers. Wat gebeurd er dan in 2015?

Er gebeurd veel in 2015, dat kan al wel worden gezegd!

Luxaflex® dankt haar overbekende naam aan de horizontale jaloezie. In de volksmond ook wel ‘Luxaflexje’ genoemd… Voor het 1e kwartaal 2015 staat de nieuwe collectie jaloezieën op het programma en deze is zonder meer spectaculair te noemen! Met de nieuwe collectie jaloezieën sleept Luxaflex®, net als vorig jaar, namelijk de eerste prijs voor het meest innovatie product op de Intirio in de wacht. En als de vakjury al aangeeft dat het spectaculair is…

Verder zal er dit jaar een nieuwe en heel bijzondere bedieningsvorm voor de rolgordijnen beschikbaar worden. We hebben hem al gezien, maar omdat het exacte moment van introduceren nog niet bekend is, houden we het even stil.

Uiteraard houden we je op de hoogte…