Interieurweken 2015

In de periode van 1 oktober tot en met 30 november 2015 staat alles bij ons in het teken van de Interieurweken! Acht weken lang volop voordeel op héél veel producten, allemaal uiteraard gericht op je interieur. De weken werden afgetrapt met de VT Wonen en Designbeurs, die van 29 september tot en met 4 oktober werd gehouden in de R in Amsterdam. Heb je daar inspiratie opgedaan? Neem deze dan mee en laat ons je dromen waarmaken…

GRATIS luxe bedieningsvormen op Luxaflex® producten

De luxe bedieningsvormen SmardCord®, LiteRise® en PowerRise® hebben Nederland in korte tijd veroverd! Geen vervelende lange ophaalkoorden meer op de vensterban of op de grond, maar juist een bedieningsgemak zoals we dit niet eerder hebben meegemaakt. Nu op orders die uiterlijk 30 november 2015 bij ons binnen zijn GRATIS geleverd! Dit betekent een minimale korting van €50,00 per product, maar in sommige gevallen ook een korting van €179,00 per product! Lees verder…

GRATIS professionele vachtroller bij Sigmatin!

Ondanks dat er in de nazomer nog prima dagen zijn, om de buitenboel van een nieuwe verflaag te voorzien, gaat onze aandacht toch ook in de verf weer steeds meer naar binnen. En waar het oog dan direct op valt, is Sigmatin DGL Matt. Een professionele matte muurverf, voor de prijs van een knappe doe het zelf kwaliteit! Sigmatin is leverbaar in wit, maar wordt net zo makkelijk én kosteloos in lichte kleuren gemengd! De komende twee maanden, ontvang je ook nog eens een GRATIS professionele vachtroller bij iedere emmer Sigmatin!

GRATIS behangplaksel bij alle merken  behang!

De allernieuwste behangcollecties vinden meestal in het najaar hun weg naar de winkels en dat is dit jaar niet anders… De meest actuele kleur- en sfeercombinaties van topfabrikanten zoals Eijffinger, BN International en dimago staat bij ons klaar. De warme uitstraling van behang, in combinatie met de topontwerpen van de designers, maakt de vraag naar behang groter dan ooit tevoren. In de maanden oktober en november, ontvang je op een bestelling vanaf €50,00, de juiste plaksel GRATIS! Kijk je op tegen het aanbrengen van je nieuwe behang, dan hebben wij uiteraard behangers beschikbaar…

25% Korting op dimago gereedschap, bij aanschaf van dimago verf!

Heb je al kennis gemaakt met de kwaliteit van dimago? Ons huismerk is inmiddels terug te vinden in vele verschillende artikelgroepen, allemaal gericht op het verfraaien van je woning! Dimago verf staat voor topkwaliteit voor een heel betaalbare prijs. Dimago wordt op kleur gemengd en is leverbaar in terpentine- en waterbasis, maar ook in muurverf. Zelfs de kleinste verpakkingen van 0.25 liter, mengen wij op kleur! Nu bij aanschaf van iedere verpakking dimago verf, 25% korting op alle dimago schildersgereedschappen!

GRATIS katoenen shopper van dimago

25% Korting op alle dimago schildersgereedschappen is op zich al een bijzonder leuke aanbieding, maar dat is nog niet alles… Tijdens de Interieurweken, of zolang de voorraad strekt, ontvang je namelijk bij iedere aanschaf van minimaal €25,00 aan dimago-producten, een GRATIS katoenen shopper! Reuze handig, milieubesparend én leuk om te zien!

GRATIS cleaner en reinigingsdoek bij Sigmapearl Clean muurverf!

Met zekerheid de meest unieke kwaliteit muurverf die er bestaat! Sigmapearl Clean heeft geen vergelijkbare concurrentie en kan dus de beste reinigbare latex ter wereld genoemd worden. In combinatie met de speciale cleaner is geen vlek te gek… Sigmapearl Clean is er in het wit en wordt in ieder kleur gemaakt. Verpakkingen zijn er vanaf 1 liter en tijdelijk ontvang je bij aanschaf van de Sigmapearl Clean GRATIS een flacon cleaner (t.w.v. €13,50) én een superreinigingsdoek.

Je ziet het; de komende weken zijn meer dan de moeite waard, om bij ons langs te komen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw en spectaculair behangetje, of je wilt advies over de beste kwaliteit verf voor jouw project, we staan 6 dagen per week voor je klaar!