Interieur Collectie Dagen 2019

Van 15 t/m 17 september is in Gorinchem de ‘Interieur Collectie Dagen’ beurs. Dé beurs voorafgaand aan de Woonmaand (oktober) is voor veel fabrikanten hét moment voor introducties. En dus wilden we deze beurs niet missen en zijn we direct zondag de 15de richting Gorinchem vertrokken.

Het mooie weer heeft ons er niet van weerhouden, om de hele dag binnen in een grote hal te verblijven. Vooral niet, omdat er zoveel nieuws aan staat te komen, dat we er natuurlijk zelfs als eerste van op de hoogte wilde zijn. De komende weken zullen we de introducties in onze winkel nog ruimschoots aandacht geven, maar hierbij alvast een klein overzicht;

Luxaflex®
Voor ons één van de belangrijkste bezoeken was natuurlijk die aan de stand van Luxaflex®. De stand van de toekomst, want Luxaflex® blikt op de stand vooral vooruit. Google Home en PowerView® lieten samen eigenlijk zien, hoe wij op zeer korte termijn onze gehele woning van sfeer veranderen. Spraak-gestuurd, dus niet meer met bijvoorbeeld een mobieltje. In drie verschillend ingerichte kamers bewoog er van alles, gingen er lampen aan en uit en veranderde de muziek zodra we vertelde dat we klaar waren om te gaan slapen…

Maar Luxaflex® gaat ook veel nieuwe producten introduceren en wel eind deze week al! Niet direct nieuwe producten, maar wel veel nieuwe collecties. De houten jaloezieën, de Rolgordijnen én de Twist® Rolgordijnen worden in één klap geheel vernieuwd. Daarnaast komen er nieuwe bedieningsvormen, wordt natuurlijk PowerView® verder uitgebreid en zal er een nieuw toevoeging worden gedaan aan de collectie Duette® Shades. De laatste in combinatie met FrameFix® zal een belangrijk aandeel krijgen in de raamdecoratie voor kiep-kantelramen.

Vloeren
Op het gebied van vloerbedekking staat er ook wel iets te gebeuren. Dit geldt voor o.a. onze fabrikant Interfloor, die verantwoordelijk is voor het grootste deel van de ‘zachtere’ vloerbedekkingen. Nieuwe collecties tapijten en vinylen en zoals het bijna altijd gaat bij introducties; het wordt nóg mooier dan het al was! Ook Quick Step komt met nieuws en dat geldt zeker ook voor Home Made By_. Het assortiment laminaat van Home Made By_ gaat zelfs helemaal op de schop en zal dus in zijn geheel worden vernieuwd. Daarnaast zullen er veel nieuwe soorten tapijten aan de collectie worden toegevoegd. Dit gaat overigens wel ten koste van een aantal uitlopende dessins, maar dat kan geen kwaad.

Wat ons betreft kan het najaar beginnen!